Grillmatslakt og barslagsmål var best likt i 2013

toppenavnorge-logocopy.jpg

Dette er det fem mest leste bloggpostene i året som gikk. Jeg hadde en mistanke: Det er ikke de fine badebildene eller skibildene som fristet mest :-) Her er oversikten over sakene dere likte best. I alle fall ble de mest lest:

Krangel for åpen scene

1: Her svartner det for festivalsjefen ble årets vinner. Nordic Light er fotofestivalen i Kristiansund, og da festivalsjefen ikke fikk komme inn på bar ble det skikkelig bråk. Nå har festivalsjefen trukket seg ...

Grillkroa slår tilbake. Hører dere, norsk reiseliv: det er slik dere skal gjøre det. Slå tilbake!

2:  Denne kroa bør må du reise forbi, handlet om Grillkroa i Oppdal. Min opplevelse var først verd terning 1. Deretter ble den snudd til terning 6 da krovertskapet tok grep. Makan til gledelig snuoperasjon har jeg aldri opplevd.

Scooterfart i fjellet. Er det det vi ønsker? Foto: Odd Roar Lange

3: Nå blir det bråk i fjellet, var navnet på artikkelen om scooterfrislippet til den nye regjeringen. Jeg liker frislippet dårlig. Mens leserne i alle fall likte å kommentere saken, med rekordmange kommentarer. De fleste var uenig meg meg.

Lissie er blitt en populær artist i Norge. Og den meget trivelige rockesangeren skuffet ikke på Beitostølen heller.

4: Sommerens hyggeligste festival - finner du på Beitostølen. Besøk Trollrock. Det har jeg gjort - to år på rad. Og opplevelsene er rett og slett veldig hyggelige.

Fra filmen Supervention.

5. I høst kom filmen Supervention på kino. Det ble knallbra Norgesreklame. Jeg likte filmen kjempegodt. Og mange likte å lese kommentaren.