Med kjærlighet på hånden - et gavetips

IMG_3820.jpg

Alle kan bidra til bærekraftig turisme. Visste du at du kunne gjøre det med et armbånd? Slik kommer forsendelsen til deg. Foto: Odd Roar Lange

Ben Katzaman lurte på om han kunne gjøre for sørge for at turismen og de som bor på Bali fikk litt bedre kår. Og at noen av dem som bor der kunne tjene penger på noe som var bærekraftig. Han startet firmaet Wanderer Bracelets. Og det er lokalbefolkningen som lager utrolig flotte armbånd av bøffelhorn og fargerik bomullstråd. Hvert eneste armbånd er håndlaget og de kan derfor avvike noe fra bildene du ser på nettsiden. Men - det er vel egentlig det unike vi ønsker.

Jeg bestilte dette - og er veldig fornøyd.  Foto: Odd Roar Lange

Bølger på bøfelhorn. Foto: Odd Roar Lange

Når reiselystne fra vesten overtok jobbene inne reiseliv ble det færre igjen som kunne leve av turisme samtidig som de kunne fortelle de gode historiene. Mange mennesker lever et liv i fattigdom på Bali. Det vil Ben prøve å gjøre noe med. Og det liker jeg.

Produksjonen foregår ikke i fabrikker men hjemme hos dem som er med på prosjektet. Og det brukes altså vannbøffelhorn i stedet for støt-tenner fra elefanter.

Bestill ditt armbånd

Les den flotte historien og se filmen fra hvordan det hele lages på denne nettsiden. Og bestill deg et armbånd i dag. Gjerne ett du kan gi bort også.

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer så kan du følge dem på Facebook. (Her kan du også bestille armbånd)

Armbåndene koster 28-32 dollar.