Messekrig kan gi reisemoro

 Fredag åpner vårens Reiseliv 2012 på Lillestrøm. Dagen i forvegen kommer en ny reiseavlegger på banen.

Reiseliv 2012 starter fredag formiddag, men tjuvstarter allerede kvelden i forvegen med kåringen av Perle 2012.

Samme kveld kjører Marianne Bratt Ricketts (36) og Gullaug Pless (52)  i gang

«Den Norske Skattejakten 2012».

- Publikum ønsker å oppleve noe spesielt, det gjør man ikke på en messearena.  Folk vil møte vertskapet «face to face», de vil smake maten med adresse til stedene, de vil oppleve norsk mote, de vil ha norsk show og  og de vil ha en spesiell opplevelse.

- Vi har skapt en intim arena bygget over en estetisk lest i et spisset event som har fått navnet «Den Norske Skattejakten». Publikum skal få en opplevelse de ikke glemmer så lett, ikke tråkke rundt i en messehall der salgsplakatene tar livet av hverandre, sier Pless  i en pressemelding.

- Vi har sett oss lei av messemaset og arrangerer nå en helt ny arena, et event  for utvalgte norske opplevelsesprodusenter, norsk mat, norsk design/fashion og norsk kunst. Premiere er den 1. mars på Mathallen Vulkan i Oslo, navnet er «Den Norske Skattejakten 2012».

Kollega Bratt Ricketts er enig. Hun har bodd i utlandet, og drevet skiskoler i  alpene mange år og ser nå på Norge med nye og ferske øyne.

-Vi må vise frem de små og usynlige skattene våre på en unik måte. Det er jo ingen andre som gjør det

Håpet til duoen er at oppdagelser i eget land  ikke skjer i en messehall.

- Vi vil overraske, begeistre og tar gjerne opp kampen mot messesyndromet som vi ikke synes kler opplevelsesindustrien i det hele tatt. Det er  utrolig gammeldags gods som ligger i disse koffertene. Vi vil levere noe annet, avslutter jentene som har sin fulle hyre med å få alle detaljer til arrangementet på plass. For programmet er spekket med gode ting. De vil rett og slett skape en «snakkis».

Disse er med på Den Norske Skattejakten 2012:

Åmot Operagård i Bygland og Stokkøya Sjøsenter i Sør-Trøndelag (som også er finalist i den konkurrerende Perle 2012 samme kveld). I tillegg kommer Reine Rorbuer Lofoten, Tørvis Hotel og Kjus Concept Store i Marifjøra, Fretheim Hotel i Flåm, Gloppen Hotel i Sandane, Raumergården Hotel i Ask, Preikestolen Fjellstue i Rogaland, Røros, Kulinariske Steder, Hanen norske bygdeperler, Foodstory, Chill Norway, Swims, Moo, Alpacca Society, Amundsens Sports, Dale of Norway, Norsk Kaffeinformasjon og Moestue Grape Selection.

Har også fått melding om at Herangtunet Boutique Hotel og Ersgard er med på Skattejakten. Jeg gleder meg til å besøke en rekke av disse stedene i løpet av året :-)

Fakta:

Billetter: er i salg på Billettservice.no fra 1 februar, og billettprisen inkluderer velkomstdrink, smaksprøver, gavedryss, spesialtilbud, stort underholdningsshow og gratis utgave av FEELGOOD of Norway magasin. Konferansierer: Heine Totland og pianist Gisle Børge Styve

Sted: Mathallen på Vulkan Adresse: Maridalsveien 16, Oslo Dato: 1. mars 2012 Tid fra: 16:00 Tid til: 19:00 Facebookside: Les mer

PS: Dersom det er enda flere deltagere som ikke står på lista mi, så send meg gjerne en mail eller kommentar.