Parktur i Hemsedal - for tøffinger

Jeg er i Gudbrandsdalen og Jotunheimen denne uka. Men det finnes også et spennende program for dem som besøker Hemsedal. Her er konkurranseprogrammet for parkene i Hemsedal uke 8 og utover vinteren.

QUICKSILVERCAMP I HEMSEDAL Quiksilvercamp arrangeres for 8. gang, og 26.-28. februar er det Hemsedal sin tur til å stille med arena for den populære campen.

Quiksilvercamp er et tilbud til unge mennesker som liker å kjøre Twintip eller Snowboard, og som drømmer om en fremtidig karriere. Quiksilvercamp handler om å ha det gøy, treffe nye mennesker, bygge nettverk og ikke minst om å løfte ferdighetene opp til et nytt nivå.

Quiksilvercamp tilbyr et tettpakket program der kjøring og progresjon i parken har høyeste prioritet. Deltakeren vil møte og kjøre med instruktører av topp internasjonal klasse, og det blir sosiale aktiviteter også på ettermiddagen og kvelden. For mer informasjon og påmelding: www.quiksilvercamp.no

NORTHERN RAILS TRICK MASTER 3. mars blir det igjen Northern Rails Trick Master i Hemsedal Skisenter.

Konkurransen ble første gang arrangert i 2011, og var en skikkelig publikumsvinner. Konkurransen blir holdt på ulike Northernrails-elementer i parkene med en 30 minutters jam pr element. Railjamen vil etter planen finne sted på 6 ulike elementer i 5 av parkene, og beste triks vinner runden. Den som har vunnet flest runder har vunnet konkurransen. Det blir jente- og gutteklasser innen ski og snowboard. Påmelding på stedet.

HEMSEDAL BIG AIR OG SLOPE STYLE Norges beste jibbere inntar Hemsedal når NM i big air og slope style arrangeres 29. - 31. mars.

NM i big air og slope style arrangeres av Hemsedal Freex og Norges Skiforbund og vil gå i den nye Burnparken ved Hallinghovdløypa (løype 25). Konkurransen er en del av uttakskriterie for VM 2013, med NM for både juniorer og seniorer i disiplinene big air og slope style. Arrangementet starter med trening i Hemsedal torsdag 29. mars, og fortsetter med kvalifisering og finale i slopestyle på fredag og big air lørdag. Søndag 1. april skal de yngste jibberne ut i dyst under Hemsedal BigAir/Slope Style for barn 6-15 år.

Programmet er hentet fra en pressemelding fra Hemsedal