Påskeski er mye mer enn ski. Konserter, for eksempel.

Påske-Trysil innfrir for full musikk. Og påskeaften er det klart for Erik og Kriss.

Ved en rekke av skidestinasjonene i Norge er det fullt trøkk akkurat nå. Både i bakken og på scenen.

I Trysil var det stappfullt på Knettsetra i påskesola idag. Først og fremst var det kjempegode forhold i bakken. Langt bedre enn man kunne forvente såpass sent på året. Det lover godt for den neste måneden også. Men det var også gode forhold på utescenen på setra. Først med coverlåtbandet Peter Simson Band, deretter med Rydell & Quick. Påskeaften er Peter Simson Band også klare for to timer med klassikere, før Erik og Kriss overtar scenen klokken 15.00

Gratiskonsertene på setra er et veldig godt tilbud til skikjørere, og med påskesola som nå skinner over Trysil ligger alt til rette for en fantatisk dag.

PS: Etter to timer i spaanlegget på Park Inn Mountain Resort  hadde vi egentlig planer om Peppes Pizza nede i bygda.

Men vi valgte istedet pizza fra Puben Sankt Olav. Et særdeles godt valg. For det første kunne de levere på døren (i motsetning til Peppes), og for en pizza: Kåres herved til fjell-Norges beste. Veldig bra pizza, folkens. God bunn, godt fyll og godt garnityr.

 

I morgen blir det mye mer ski, mer musikk.  Og spa - for barn. Og så  håper vi på tid til å få testet mosemassasje og sjokolade-spa (varm sjokoladeinnpakning av kroppen) i spaavdelingen på hotellet. Høres ikke det fantastisk ut? :-)

PS: Vil du høre mer om forholdene og stemningen i Trysil? Følg med på P4s skirapport klokka 09.45 hver morgen i påsken.