Skiferie i påsken - og sats alt på ett kort

Kan skituren blir morsomt etter at du kommer tilbake på hotellet? Ja, hvis du bruker app´en MySkistar.

Påsken er blitt mer enn jakten på påskeharen. Det er blitt en jakt på virtuelle pins i Trysil.

Det hele startet med at Jakob (11) og jeg lastet opp gratisappen Myskistar på våre smarttelefoner. Deretter registrerte vi brukerprofilene, med opplysninger om navn, epost, ferdighetsnivå, vekt (!), og selvsagt nummeret på skikortet (skicard).

Dermed er det bare å sette i gang i bakken. Hver eneste tur i anlegget blir registrert. Det vil si, det er passeringen i heisinngangen som registreres.

Når skidagen er over, og vi er tilbake på Park Inn Mountain Resort, kan vi logge oss inn på appen og sjekke dagens status: Hvor mange heisturer vi har tatt, hvor mange ulike heiser, hvor mange høydemeter vi har unnagjort mm. Og hvor mange kalorier vi har svidd av.

Vi får ulike pins som premie for det vi har gjort i løpet av dagen. MySkistar er et skibasert sosialt medium, der en kan legge til kjente og ukjente venner, sette opp konkurranser og sjekke hvem som har kjørt flest turer, flest heiser, flest høydemeter osv i løpet dagen. Eller bare sjekker sin egen side. Du velger om du vil gjøre den tilgjengelig for alle. For å konkurrere trenger man ikke en gang befinne seg i samme anlegg, men man må være i Skistarsystemet.

Dermed kan vi samle enda flere turer og pins når vi besøker f.eks. Åre, Hemsedal, Sälen eller andre Skistardestinasjoner.

Foreløpig er det snaut med folk på vennelista til Jakob og meg. Det håper vi endrer seg:

Dere finner oss som: Jakob Aarø Lange og Odd Roar Lange. Legg oss til, om dere vil :-)

Ellers har dagen idag blitt brukt til fotoshots i anlegget, og til en fantastisk konsert med Erik og Kriss på Knettsetra. Jeg aner ikke hvor mange som var innom gjerdet på setra. Men det må ha vært veldig mange.

Nå er det avslapning på rommet. Med påskeegget fra påskeharen innenfor rekkevidde.

Før Jakob skal på spa klokka 19.30.

Harde dager i Trysil, med andre ord :-)