Sommernatt ved fjorden - så fint det kan bli

Du har helt sikkert hørt sangen "Sommernatt ved fjorden". Og kanskje nøyd det med det. Andre gjør noe for å oppleve natten ved fjorden.

Rasmus og Jakob er som 11-åringer flest. De elsker å finne på morsomme ting om sommeren. En av dem er å sove i telt. I natt har de to kameratene sovet i telt ved fjorden på Tjøme. Det ble selvsagt en sen natt, med lys i teltet, godteri ved puta og masse kjekk prat. Dette bildet ble tatt litt før klokka 02.00 i natt. Like etter ble lyset slukket.

Litt tidligere på kvelden satte vi en krabbeteine og kveldsbadet. Det vil si, det var bare Erika (10) som badet. Vi gamlingene syntes vinden var kjølende nok på land, og nøyde oss med fotografering.:-)

Ellers var jeg en tur rundt på Hvasser i går.  Med et besøk i Kilen. Galleriet var ikke åpen, men keramiker Arne Bjørnstad hadde sitt galleri og verksted åpent. Det er en frodig hage, med flott utsikt - og litt av varene utstilt på hagebordene.

I dag blir det en ny tur til Hvasser. For å fotografere kiterne. I mellomtiden kan jeg nyte disse båten, som går ganske  mye saktere...:-)

...og i kveld blir det konsert med Ingrid Olava på Gamle Ormelet. Gjett om jeg gleder meg :-)