Tøffe jenter på tøff tur - bli med gratis

Det kan bli deg som får turen – om du vil bli med på gratis tur til Lofoten i april.

I forbindelse med sportsutstyrprodusenten Mammuts 150-årsjubileum har Mammut arrangert en rekke tøffe turer rundt om i verden. I Norge blir det gjennomført flere turer i løpet av året, hvor folk kan søke om plass. Turen er gratis for deltageren. Kanskje blir det deg – og venninnene dine som får bli med på den første turen? Den første blir en topptur til Rundfjellet i Lofoten (803 moh). Ikke så langt fra Svolvær. Også tur- og opplevelsesoperatøren XXLofoten og flinke guider blir med på turen.

Og nå jakter arrangøren på en venninnegjeng på fire som synes de fortjener en tur til topps. Og turen blir også full av andre aktive opplevelser i Lofoten. Samarbeidspartnere er Norges største reiseblogg Toppen Av Norge og friluftslivbladet Utemagasinet. Vil du være med på turen den 12.-15. april kan du melde deg på her konkurranse@utemagasinet.no innen 15. februar 2012. Skriv hvorfor akkurat dere bør få denne topptursjansen!

Deltagerne får dekket reise og opphold tur/retur fra Gardermoen. (Reise til Gardermoen dekkes av den enkelte). I tillegg stiller Mammut med sin jubileumskolleksjon til hver av deltagerne. Kolleksjonen består av jakke, bukse, sekk og sko. Mammut-turen til Lofoten kommer til å bli en av vårens aller morsomste og beste. Du bør ikke nøle med å søke dersom du tror dette er noe for dere. Flere reportasjer om Lofoten og Mammut-jenteturen kommer på Toppenavnorge.no fremover. Og selvsagt kan du lese om jenteturen på reisenettsiden etter at turen er gjennomført. Også venninnegjengen som havner på andre- og tredjeplass i utvelgelsen får premier fra Mammut.