Toppen av Norge ble "Årets Reiseblogg"

IMG_1025-1.jpg

Travel Blog Awards 2013 er avgjort. Og Toppen Av Norge kan kalles Årets Reiseblogg. Jippi! Ekte blogg-glede. Foto: Jakob Aarø Lange

Tusen takk til alle som har stemt på meg, på alle som har bidratt med ris og ros og debattinnlegg, som har delt blogginnlegg på sosiale medier, og til alle som har lest det jeg har skrevet.

Veldig stolt, veldig rørt og veldig glad. Og litt yr :-) Det er en fin oppsummering på morgenens spørsmål til meg selv: Hva føler du nå? Reisebloggen min, Toppen av Norge, lå lenge på andreplass i konkurransen Travel Blog Awards.

Men jeg få si som Petter Northug jr: -Det er ikke å vinne som er viktigst - men å knuse nummer 2 :-)

Og nå er det endelig avgjort. Jeg gikk helt til topps og kan kalle meg årets reiseblogger. Og Toppen av Norge er akkurat det, toppen av Norge:-)

Vinnerne

Dette skriver Supersaver, arrangøren av konkurransen som pågår i alle de nordiske landene:

For andre år på rad er landets beste reiseblogger stemt frem i Travel Blog Awards. Supersaver, et av Nordens største onlinereisebyråer har kåret de beste reisebloggene i fem kategorier. 

Årets fem kategorier er Beste reiseblogg, Beste USA-blogg, Beste Asia-blogg, Beste fotoblogg og den nye kategorien Bo og leve i utlandet. Finalen ble avsluttet på søndag og vinnerne i hver kategori er klare. I tillegg til disse kategoriene ble det også kåret en vinner av Juryens spesialpris. - I år er det 19 prosent flere blogger med i konkurransen. Selvsagt øker dette statusen for konkurransen og bidrar til at Travel Blog Awards blir vår årlige satsning, sier Marléne Wallberg, Markedsdirektør på Supersaver. Allerede i januar begynte jakten på Norges beste reiseblogg, og interessen har vært enorm. Nomineringene til Travel Blog Awards strømmet inn da det norske folket fikk tipse om favorittbloggene sine. De fem bloggene i hver kategori som hadde flest nomineringer og som samtidig oppfylte juryens krav gikk til finalen for avstemning. Mange fantastisk flotte blogger har konkurrert i Travel Blog Awards og Supersaver er stolt av å kunne presentere vinnerne!

Og vinnerne er...

Beste Reiseblogg

Odd Roar Lange – Toppen av Norge

Beste USA-blogg

Lene – The Norwegian New Yorker

Beste Asiablogg

Bodil Eiterstraum – Livet i Thailand

Beste Fotoblogg

Ingeborg Lindseth – Hamaca Reiseblogg

Beste Blogg om å bo og leve i utlandet

May-Liss Vangol – Maliva´s Verden

Juryens Spesialpris

Renate Sandvik – Randombloggen

Mine leservinnerne

En ting er å lese en blogg, noe annet er å dra på reise selv.

To av mine blogglesere kommer til å få bli med på en reise med Hurtigruten i 2014.

Og to andre skal få være med på en annen fin reise: med NSB.

Jeg kommer tilbake med reiserute og navn på vinnere.

I tillegg skal fem lesere få hver sin reisebok. Vinnerliste kommer. Følg med på vinneren av Travel Blog Award 2013 - toppenavnorge.no