Venter i spenning på neste reisefølge

ADR_Iphone6_02.jpg

Noen bruker ferien til til det. Jeg venter med litt større ro - på det som bør bli den neste reisepartneren.

IMG_9025

Om noen dager kommer Iphone6 til Norge. Etter at Apples markedssjef Phillip Schiller for få dager siden fikk gleden av å fortelle om den nye telefonen - eller strengt tatt de to nye telefonene - så er det mange som gleder seg.

Blant annet jeg, som bruker verktøy fra Steve Jobs verktøykasse mange timer daglig. Det startet med en MacBook og to ulike Ipods touch. Og gjennom en rekke produkter har jeg idag MacBookPro, Iphone5, Ipad Air og Ipad Mini i daglig bruk.

Ut på tur

De to siste er er komplettert med Logitech tastatur, som er utmerket til reisebruk. Noen ganger er det veldig praktisk å reise med lettest mulig utstyr. Ikke minst når jeg skal holde meg innenfor flyselskapenes stadig strengere vektgrenser  og

-kontroller. Og da har de Ipad/Logitech fungert utmerket for meg. Litt smått blir det med kombinasjonen Ipad Mini og skrivetastaturet Ultra Thin Mini som kan vært litt i minste laget for tykke fingre. Men det handler mest om tilvenning.

Feriedager

Nå blir det snart Iphone6/Iphone6Plus. Som noen ivrige allerede har ligget i sovepose i flere døgn og brukt feriedager for å slå kloa i. Såpass ivrig er jeg ikke. Men jeg har store forventinger til både større og bedre skjermer enn på Iphone5. Vil du lese de tekniske de tekniske beskrivelsene så anbefaler jeg denne artikkelen fra MacWorld.

Jeg har selvsagt respekt for dem som mener at det finnes annet utstyr som fungerer like bra som Apples. Dem om det. For meg har det vært en fin reise. Og utstyret svikter ikke når jeg trenger det. Dét er viktig for meg.

ADR_Iphone6_02

Kamerafunksjonen er noen av det jeg har størst forventinger til. Det er ikke til å legge skjul på at kameraet på 5-ern ikke er spesielt bra i dårlig lys. det er vrient å holde kameraet stødig. Nå kommer kraftige forbedringer, i følge Apple. Jippi!

Hvor står bør lagringskapasiteten være?

Jeg har ved flere anledninger gått for større en det jeg trodde jeg trengte. Det har jeg aldri angret på.

Nå er det bare å vente i spenning. På om Iphone6 og 6Plus klarer å levere det Apple lover?

I så fall blir det er bra reisefølge.