Vil du bo her? Gratis. Det kan bli virkelighet.

9a8a8fee_original.jpg

Avgang utland: Jeg har hatt mange flotte skiturer i Norge. Men også noen spektakulære i alpene. Nå kan du bo her gratis - hvis du har flaks. 9a8a8fee_original

- Den kjente, franske skidestinasjonen Courchevel gjør en alpinists drøm til virkelighet ved å ominnrede en av sine ikoniske kabelvogner til en liten leilighet på Airbnb for én natt. For første gang noensinne åpnes det for overnatting over skibakken Saulire i 2700 meters høyde, med beste posisjon for neste dags utfart i bakkene, skriver airbnb i en pressemelding.

Fredag 6. mars vil én heldig vinner og tre gjester få se nattens stjerner fra en innredet og romslig gondolheis, som etter dagens siste skitransportetappe blir ombygget til en koselig hytte, med seng og en liten stue.

Luftig måltid 

De fire gjestene vil bli kjørt opp fjellet med snøscootere og møtt med tradisjonell ”Vin Chaud” på toppen. Godt plassert inne i kabelvognen, men fritt hengende over løssnøbakkene Combe de Saulire, servers en lokal, savoyisk middag. Senere vil taubanen trekkes til toppen av Saulire, på Courchevels høyeste punkt, der gjestene vil tilbringe resten av natten. Neste morgen får de mulighet til å være de aller første til å svinge seg ned de nypreparerte bakkene.

66b43be1_original

– Vi er glade for å kunne tilby en unik opplevelse av fjellet til fire heldige gjester som vil få oppdage Courchevel på en unik måte. Vi er har hatt det utrolig morsomt med denne utfordringen og vi er stolte av å kunne åpne opp for nye muligheter, sier reiselivsdirektør Adeline Roux i Courchevel Turisme.

Taubanen i Courchevel er det siste tilskuddet i Airbnbs initiativ ”Night At”, som er et tiltak for å gjøre utrolige steder tilgjengelig for overnatting. Så langt har dette inkludert Galleri Lafayette i Paris, et IKEA-varehus i Australia, et KLM-fly i Amsterdam og bokhandelen Waterstone i Storbritannia.

– Reisende som velger Airbnb er på jakt etter opplevelser og ikke bare en enkel overnatting. Natten i taubanen er annerledes og majestetisk, og de fire vinnerne vil aldri glemme denne opplevelsen, sier Even Heggernes, nordensjef for Airbnb.

Even Heggernes er norsk sjef for Airbnb. Han har bodd i flere airbnb-leiligheter enn de aller fleste. Foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva gjør du  for å delta?

For å vinne overnattingsmuligheten, se Courchevels oppføring på Airbnb.no innen utgangen av 26. februar og fortell  hvorfor du fortjener en natt i taubanen i Alpene. Konkurransen er tilgjengelig for både familier eller vennegrupper, opp til fire personer.

Vilkår og betingelser for konkurransen er tilgjengelig på https://www.airbnb.no

Denne reportasjen er baser på en pressemeling fra airbnb og er turen er en del av airbnb-kampanjen "A Night At". Jeg har tidliger omtalt denne overnattingen i et fly.