Disse fem reiseappene vil du elske

De fleste av oss bruker telefonen når vi er på reise. Ikke til å ringe, men til å finne frem. Her er apper som hjelper deg.

Med mindre du har med deg en personlig assistent som holder oversikten for deg, så er WorldMate en super app.

Send inn alle dine billetter, bookinger etc til trips@worldmate.com

Og så finner du igjen alle bestillingene, referansenummer etc i telefonen (appen) din.

Travel Journal & Guide gir deg muligheter til å bruke appen også når du er offline. Dette er et stort pluss. Fordi du kan laste ned kart som du kan lagre. Det samme kan du gjøre med over 300 ulike reiseguider. Og du kan lage din egen reiseblogg med tekst og bilder som du kan dele når du er kommet til et sted som har wifi.

Flight Track 5. Hvilken gate skal jeg gå til, når starter ombordstigningen? Er flyet i rute (det bør det jo være) og hvordan er været dit jeg skal. Alt dette finner du på denne appen. Dette er vel anvendte 49 kroner.

Hvor har jeg egentlig vært? Husker jeg vegen tilbake hit? Geoify Pin Drop er appen som hjelper deg. Legg inn små notater, bilder og informasjon. Og pin kartet som dukker opp. Dermed har du full kontroll dersom du vil tilbake senere.

Tar du mange bilder på reisene dine? Da bør også ha en app som hjelper deg til enkle med gode redigeringsmuligheter. Jeg foretrekker appen Snapseed. Prøv den hjemme noen ganger, så ser du hvor enkelt det er. Appen lar deg velge om du vil lagre den nye versjonen av bildet alene, eller om du også vil lagre originalbildet. Jeg velger dobbelløsningen.

Har du noen favoritt-reise-apper? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

Les også: