Er du blitt lurt av denne Norwegian-annonsen

Er du en av dem som lot deg friste av Norwegian Airways forlokkende tilbud på Facebook? Da er du blitt lurt.

Norwegian Air Shuttle har ikke skiftet navn til Norwegian Airways. Selv om noen tydeligvis har rappet et bilde av fly og besetning og brukt det i en falsk reklamekampanje på Facebook. Og de prøver åpenbart å forlede folk til å tro at det er det norske flyselskapet som står bak.

På relativt dårlig norsk skal de som liker og deler siden kunne være med til Hawii (muligens mener de Hawaii) eller: Nu har 5 personer sjansen til á vinne billetter til til hvilken som helst destinasjon med første klasse. Hotel inkludert, samt 15.000 kroner å shoppe for! 

Og mange har gått rett på limpinnen. Selv ikke den åpenbare bløffen i den siste posten har fått folk til å reagere. Mer enn 220 personer har allerede delt denne statusen. Og allerede første kvelden hadde facebooksiden fått over 5300 følgere. Naive sådanne.

Facebooksiden linker også til en side som kaller seg Reiseportalen.no - med like falske konkurranser.

Dersom du skulle lure: dette er den falske Norwegiansiden. Og dette er den ekte.

PS: du må gjerne dele denne bloggposten på Facebook, slik at flest mulig unngår å bli lurt.