Nå kan du bli flyselskapets VIP-gjest for prisen av en øl og et pizzastykke

I flyplasskafeen betaler du 150 kr for øl og et piazzastykke. Bruk pengene til VIP-loungen i stedet.

Du kan bruke pengene dine på en øl og et lite pizzastykke. Eller tilbringe tid her...            Foto: Odd Roar Lange

Dersom du reiser til utlandet via Gardermoen har du tilgang til flyselskapenes lounger. SAS har sin egen (de har også en på innland), mens et privat selskap driver loungen for flere av de andre selskapene. Dette gjelder: KLM, Aeroflot, Air France, Czech Airlines, British Airways, Finnair, Emirates, Qatar Airways, Icelandair, TAP Portugal, TUIfly Nordic (langdistanse fly utenfor Europa, premiumklasse), Norwegian (langdistansefly utenfor Europa, premiumklasse)og Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Gratis inngang for noen

Hit inn kommer du gratis dersom du har gullkort eller bedre, og flyr med det aktuelle selskapet den aktuelle dagen. Eller hvis du flyr business class. Det finnes imidlertid et "smutthull". Du kan kjøpe deg inn for 300 kroner per person.

Og - enda bedre - du kan slippe unna med halve prisen dersom du er smart.

Jeg tror du kommer til å trives her...                                                                                   Foto: Odd Roar Lange

Earlybird

Du kan nemlig komme inn for 150 kroner dersom du registrerer deg via Oslo Lufthavn Gardermoens nye nettside, Earlybird. Det er halv prise for de første 30 som ankommer hver time. Det holder i massevis.

Via denne siden får du også en rekke andre tilbud når du registrere dagens reise (flightnummer).

Når du først er inne i loungen kan du nyte livet. Her får du gratis mat og drikke, gratis lesestoff, gratis wifi og god service. Du slipper støy og stress. Det er defintivt verd 150 kroner.