De billigste flybillettene finner du på denne måten

Hvilken dag kan man kjøpe de billigste billettene? Og hvor lenge bør du vente før du kjøper? Det finner du på disse nettsidene.

Du vil vel ikke gå glipp av de billigste billettene?                                          Foto: Odd Roar Lange

- Når skal jeg kjøpe flybilletter for å få de laveste prisene? Det spørsmålet får jeg ganske ofte. Og svaret er ikke alltid like lett å finne dersom man skal lete på egenhånd. Men det finnes nettsider og apper som hjelper deg.

Disse nettsidene hjelper deg å finne svaret på om du bør kjøpe billetten i dag eller om du skal vente til senere.

Hopper, Flyr og Skypicker er nettsider jeg har testet. Og resultatet er forbløffende. Jeg får vite akkurat når jeg bør reise og ikke minst - om jeg bør vente på å gjennomføre bestillingen. Det siste er vel så nyttig, siden prisene varierer nesten dag for dag.

Jeg har også hatt glede av nettsidene Skyscanner og Kayak. Og glem aldri å sjekke flyselskapenes egne nettsider. De har ofte kampanjer som ikke de andre nettsidene nødvendigvis fanger opp.

LES MER: