Ny samarbeidspartner for The Travel Inspector

Her er reisebloggens nye samarbeidspartner. Og det er klart for flere turer.

Carina Bergquist fra KLM, Odd Roar Lange/Thetravelinspector, Trude Håland/Trudestrening og Yoram Franzen fra KLM. 

Reisebloggen og flyselskapet KLM har i dag inngått en eksklusiv samarbeidsavtale. Og du kommer til å merke forskjellen.

Den nye avtalen vil gjøre nye reisemål tilgjengelig for reisebloggen og leserne. Forhåpentligvis til glede, inspirasjon og med noen veldig positive overraskelser.

KLM, som flyr over store deler av verden og med flere nye reisemål i 2016 vil gjøre det mulig for oss å lage reportasjer om steder vi mener du bør besøke.

- Betaler KLM for omtale av steder eller flyselskapet?

- Nei, men KLM og deres samarbeidspartnere bidrar til å gjøre det mulig å reise til flere av dem, også til reisemål som ellers ikke ville være vanskelig å nå.

- Vil det kun bli omtale av KLM og ikke av andre flyselskaper på bloggen?

- Andre flyselskap vil bli omtalt på samme måte som tidligere. 

- Vil KLM slippe kritisk søkelys og negativ omtale?

- KLM vil bli behandlet som alle andre flyselskap når det gjelder kritisk journalistikk. Leserne ønsker - og har  krav på - god journalistikk. Og vil få det også i fremtiden. Vi jobber etter samme prinsipper og kjøreregler som ordinær norsk presse. Promoterte bloggposter vil også bli merket etter gjeldende regler. KLM ønsker ikke å påvirke journalistikken eller vinklingen på artiklene.

- Hvorfor har dere inngått en slik avtale?

- Fordi det åpner for muligheten til å utvikle The Travel Inspector videre. Til fortsatt å være Norges beste og viktigste reiseblogg. Og vi skal utvikle nettsiden videre slik at de gir deg reiseopplevelser, tilbud, konkurranser og nyheter som du ikke finner andre steder.

- Innebærer avtalen noe mer enn reportasjer fra nye reisemål?

- Avtalen innebærer at vi blant annet vil omtale konkurranser som vi mener er interessante for leserne. Vi vil også presentere eksklusive nyheter, og vi vil holde leserne oppdatert på spesielle kampanjer og gi deg reportasjer som vi vet du har nytte og glede av. The Travel Inspector og KLM vil i samarbeide arrangere egne konkurranser med svært gode premier. Det er bare å glede seg.

- Er det andre bloggere med KLM-avtale i Norge?

- Ja, dersom du vil ha noen veldig gode tips for å holde deg i form så skal du følge bloggen til Trude Håland. Trudestrening vil sammen med KLM gi deg det du trenger for å komme i form etter jul. Da kan du starte fra null og være i god løpeform i løpet av noen måneder.

Marie Brudevold har reisebloggen Supermarie.  Følg henne på hennes manne reiser. Den foreløpig siste: til Longyearbyen og Svalbard.