KLARER DU Å GLEDE DEG OVER DE SMÅ ØYEBLIKKENE

Se den utrolig rørende filmen med tre år gamle Madeleine som skal på togtur med pappa.

Bilde fra filmen.                                                           Foto: David Dubois/youtube

(ODD ROAR LANGE): Det er lett å bli reise-bortskjemt. Etter et antall sydenturer, gode hotellopphold og mange restaurantbesøk er nordmenn blitt erfarne reisende. Vi stiller høye krav og vi vil gjerne oppleve noe nytt og stort hver gang.

Bilde fra filmen.                                                           Foto: David Dubois/youtube

Men hva med de nære tingene? Jeg har ved flere anledninger sagt at nordmenn bruker for mye tid på å velge reisemål og for lite tid til å velge reisefølge. Dra på en kortreist tur med noen du er glad i. Det er slike opplevelser vi husker aller lengst.

Bilde fra filmen.                                                           Foto: David Dubois/youtube

Dette er filmen av tre år gamle britiske Madeleine Dubios som skal på togtur sammen med pappa, David. Reisen er bursdagsturen til Madeleine, og David skjønte at datteren kom til å være begeistret. Men han ante neppe rekkevidde da kan filmen henne på perrongen. For filmen ble lagt ut på youtube 11. mars 2011. Vel fire år senere er den sett av mange millioner seere. Nå er Madeleine blitt åtte år. Jeg håper hun fortsatt lar seg begeistre av de små tingene i livet.

Se den utrolig filmen, og del gjerne denne bloggposten med andre som du tror vil like den.

Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no

Få med deg disse.