Tenk om du fikk et helt fly til jul ...

Vel, så du synes du fikk store gaver til jul? Slik ville det sett ut om du fikk et nytt fly.

Flyselskapet KLM har kjøpt splitter nye Boeing 787 Dreamliner, og de første flyene er på plass nå Europa. Fra Amsterdam flyr den spesiallagde maskinen til Bahrain i Abu Dhabi fem ganger i uken.  Og her kan du se hvordan det er å pakke ut et splitter nytt fly...

Det hadde vært noe!

Nytt og bedre

Flyet bruker 20 prosent mindre drivstoff enn tidligere tilsvarende maskiner, og dermed er utslippene tilsvarende redusert. Det er selvsagt wifi om bord og både økonomiklassene og world business class har fått bedre plass og komfort til hver passasjer. Siden dagens passasjerer også trenger mer plass til kabinbagasje er det laget større hyller til dette.

Her kan du se mer om det spektakulære flyet.

Det første KLM-flyet landet i november. Her kan du se video fra landingen.

Nå venter selskapet på ytterligere Boeing 787 Dreamliner. Ni kommer i løpet av 2016 og eg skal være med på reise med ett av dem over nyttår. Reportasje fra turen kommer. 

Vil du teste det nye flyet? Her finner du tidene.

Har du lest dette?

KLM og Thetravelinspector.no er samarbeidspartnere. Les om det her.