Jeremy fikk en dårlig flyopplevelse. Da startet han dette rabalderet

Denne mannen er ikke helt som andre misfornøyde flypassasjerer.

Foto: United Airlines

I 20 år har Jeremy Cooperstock og flyselskapet United vært i tottene på hverandre. Den amerikanske professoren fant ut at navnet United ligner veldig mye på Untied. Og det har skapt svært mye bry for flyselskapet - og glede for de som ikke liker selskapet eller kundebehandlingen.

Rett på nett

Foto: United Airlines

Det er nettsiden Flyertalk som omtaler den delikate krangelen som startet i 1996 da Cooperstock og kona skulle fly fra USA til Japan med United. Flyet ble satt opp på en annen gate enn opprinnelig, og i tillegg skal han ha fått ødelagt en dress fordi en flyvertinne la en container med utstyr oppå bagen til Copperstock. Han sendte en klage til selskapet, men fikk ikke svar. Derfor la han ut klagen på den den gangen populære siden Alta Vista. Han fikk en overveldende respons, fra både andre passasjerer ansatte i selskapet - som var misfornøyd med United.

Sender flyklagene for deg

Da skjønte professoren at det lå en god mulighet til en real hevn - samtidig som mange andre kunne få hjelp. Han startet derfor arbeidet med å systematisere klagene - og opprettet nettsiden Untied som til nå har videresendt rundt 25 000 klager til flyselskapet. Via Jeremys nettsiden kan man rett og slett levere inn hele klagen. Og han benytter også nettsidens mulighet til å legge ut negativ omtale av flyselskapet han har ligget i 20 års krangel med.

Slik ser Jeremys nettside ut - temmelig lik originalsiden til selskapet han misliker. Skjermdump.

Møtes i retten

Han har også lagt ut kontaktinformasjon til flere i toppledelsen i flyselskapet, noe som ergrer dem voldsomt. United har i flere omganger forsøkt å få ham til å fjerne disse opplysningene, uten hell.
Nå skal partene møtes i retten for å kanskje få avgjort nett-striden. Vi skal selvsagt holde deg oppdatert med forstettelsen i denne saken.

- United prøver å få stengt nettsiden min, hevder Copperstock. Påstanden benektes av flyselskapet. 

Få også med deg disse sakene: