Veldig gode hodetelefoner for de beste reisene dine

Dette er et svært godt valg om du vil ha trådløs lyd.

Det finnes en rekke ulike muligheter for deg som vil lytte til musikk uten å ha en ledning mellom ørepluggene/hodetelefoner og enheten som sender signalet. Det er gjerne smarttelefonen din eller nettbrett eller laptopen. Uansett, det er veldig deilig å slippe ledningen.

Vi har testet Denon AH-GC20 trådløse hodetelefoner i noen måneder. Den lange tiden for testen er først og fremst fordi hodetelefoner får enda bedre lydkvalitet når de er brukt en stund. De blir rett og slett litt "varmet opp".

Når du kjøper dette headsettet følger det også med et etui med ledning (som du bruker når batteriet er tomt), et flyadapter og en 6,3 mm adapter til musikkanlegg.

Høreklokkene har gode polstrede høyttalere og en kraftig og godt polstret bøyle.
Foto: Odd Roar Lange

Oppladbare batterier

Du lader opp batteriet i telefonen via USB-ledning og batteritiden er oppgitt til 20 timer. Vår erfaring, men innendørsbruk er at det varer nærmere 25 timer. I starten synes testerne at bassen ble litt vel heftig, men da vi tok i bruk Denons egen app og parret hodetelefonen til denne fikk vi stilt lyden akkurat slik vi ville, og dermed ble det et personlig og godt valg.
Hodetelefonene har noice cancelling, som gjør at du kan stenge støy ute. Perfekt for flyreiser eller togreiser, eller på et hotellrom med nattklubb-bråk ute. Dersom batteriene er brukt opp mister du denne funksjonen, men hodetelefonene kan allikevel bruke, med ledningen. 

Når telefonen ringer

Du kan selvsagt snakke i telefonen via hodetelefonene og siden dette er en trådløs enhet sitter selve mikrofonen i hodetelefonen, ikke i ledningen slik vi kjenner det fra mange andre hodetelefoner. I starten var det litt uvant å vite hvor de ulike justeringsknappene var på hodetelefonene - uten å ta dem av for å kunne svare på telefonanrop eller stille volumet. Dette løste seg etter litt øvelse.

Vår anbefaling

Etter vår mening er Denon AH-GC20 et meget godt valg for deg som vil ha god lyd på reisen. 

Veiledende pris: Ca 2700
Forhandler: HiFi-Klubben
Vår vurdering: Terning 6