Her er de beste shoppingtipsene i København og Aarhus

Nå kan du finne shoppingstedene i København og Aarhus på dette kartet.

Utviklet av reiseekspertene Expedia.no-med tips fra interiørmagasinet RUM. Åpne kart i ny fane »

Er du på jakt etter merkebutikker, gallerier og flaggshipbutikker i København og Aarhus? Da kan du ta en kikk og klikk på dette kartet. Københavnbesøk fra nordmenn pleier ofte å dreie seg om en runde i gågaten Strøget. Ikke noe galt om det - men byen har så mye, mye mer å by på. Og vil du til Danmarks nest største by Aarhus så er jeg sikker på at du vil trives også der.

Innholdet i shoppingkartet er blitt valgt ut ved hjelp av av ekspertråd fra det danske interiørdesignmagasinet RUM. Magasinets sjefredaktør, Mette Barfod, har valgt ut sine favorittmerker, butikker og designer, og kartet presenterer dette som en guide til dansk design på sitt beste.
Ved å klikke på kartet får du også opp informasjon om de københavnske bydeler. Ta en runde på kartet før du reiser til Danmark neste gang.

Har du tips eller erfaringer du vil dele så setter jeg stor pris på om du gjør det i kommentarfeltet.

Få også med deg disse sakene: