Slik finner du en do når du er på reise

Det finnes mange nyttige reiseapper. Du bør ikke reise noe sted uten én av disse.

Det er skrevet utrolig mange bøker og historier og sex. Men få eller ingen om det å gå på do. Jeg våger påstanden at ingenting slår den deilige følelsen av å endelig kunne sette seg ned på do når man virkelig må.

Men noen ganger er det å finne en do en skikkelig krevende øvelse. For menn er et enkelt dobesøk innenfpr rekkevidde dersom man er i nærheten av en skog eller folketom brygge. For damer er det straks vanskeligere.

Men visste du at det finnes flere apper som hjelper deg med å finne toaletter i nærheten av der du er? Tidligere kunne man bruke den norske Porselensguiden, men den er nå fjernet - eller skylt ned i do, om du vil. 

 

Du bør laste ned en (eller flere) av disse, så er du forberedt neste gang du er i nødens posisjon.

Flush Toilet Finder

WC-Finder

Toilet Finder

Leste du disse?