Pristest: Slik finner du frem til billigste bilutleie

De billigste bilutleieprisene finner du kanskje ikke der du tror

bilutleie-thetravelinspector

For mange er bilutleie den beste måten å kommer seg rundt på i ferien eller på reisen. Men hvordan finner man den billigste utleien?
Thetravelinspector vil ha månedlige tester for bilutleie ved en rekke populære reisemål. Følg med, så får du tipsene og prisoversikten rett hjem til deg.

Mange nordmenn forbereder nå høstferien i uke 40 og 41. Vi har sjekket priser på bilutleie fra flyplassene Gardermoen, Antalya International Airport og Las Palmas Grancanaria Airport .Vi kommer med pristest for andre feriemål litt senere.

Dette bør du vite før du leier bil i utlandet.
Vi har sjekket de to store selskapene Avis og Hertz, og deretter sjekket mot hva firmaet Rentalcars - som er leiebilbransjens svar på Hotels.com/Booking.com - kan gi deg.
 De gir deg pristilbud for en rekke ulike bilutleiefirma. Og i tester er de vinnere på alle tre flyplasser.
Du kan klikke på lenkene under - og sjekke priser og bestille leiebil på de aktuelle reisemålene eller alle andre steder i verden. 

Dette sjekket vi

Bilen er småbilklassen, leid for én uke med henting og levering samme sted. Fri kilometer og standard forsikring. Testen er gjennomført en måned før leietiden starter.

Testresultat

Spania
Avis               kr 1275.-
Hertz             kr 1147.-
Rentalcars     kr  593.-

Tyrkia
Avis             kr 1895.-
Hertz           kr 2384.-
Rentalcars  kr    983.-Oslo
Avis             kr  2924.-
Hertz           kr  2210.-
Rentalcars   kr  2141.-

Fikk du lest disse?

Thetravelinspector har hatt samarbeid med Avis Bilutleie og Rentalcars - alle prisundersøkelser og meninger er uavhengige av dette samarbeidet.