SLIK BLIR DU SVINDLET MED EN SYDENTUR

Dette gavekortet kommer du aldri til å vinne

(ODD ROAR LANGE): Legg merke til denne nettannonsen. For den er en ren svindel. Reiseselskapet TUI misbrukes nå i en SMS- og e-postkampanje uten å ha kjennskap til kampanjen. 

- Vi har ikke noe med dette å gjøre. Sist vi ble misbrukt på denne måten tok det helt av og det var mange som engasjerte seg, så kan være fint å informere så folk ikke blir lurt? Ser at de også knytter det til Black Friday, sier Nora Aspengren, informasjonssjef i TUI Norge. 

Dette skriver TUI Norge på sine Facebooksider:

Vi er gjort kjent med at vårt varemerke misbrukes i forbindelse med en kampanje for «nettbasert underholdning» der mottakeren får et gavekort fra oss. Vi er ikke avsender av denne SMS-en, og vi oppfordrer de som mottar den til ikke å klikke seg inn på linken som oppgis, ei heller oppgi personlig informasjon til avsenderen. Vi jobber nå med å rapportere dette til rette instanser.

Tusen takk til de som har tatt seg tid til å informere oss om dette.

Vi ønsker dere alle en fin dag!

Mvh
TUI

Dersom du ser noen dele konkurransen - for eksempel på sin Facebookside - så bør du varsle dem om svindelen slik at de kan slette den.