Jubler over drømmesalg for denne musikkfestivalen

Kan spille pengegaloppen hele veien til banken

Fra Jugendfest 2017.                                                     Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE: Artister som a-ha, Alan Walker, Astrid S og Sigrid er populære festivalartister i Sensommer-Norge.
Årets Jugendfest i Ålesund kommende helg følger opp 2017s rekordsalg, med en meget god salgsinnspurt inn mot fetivalhelgen. Allerede nå er over 97% av fredagspassene og todagerspassene solgt.
-Vi vet at det pleier å være et stort trøkk på billettsalget de siste dagene før festivalstart, og slik salgskurvene ser ut nå, ligger det an til at Jugendfest 2018 er utsolgt før vi åpner portene på stadion på fredag, sier festivalsjef Ante Giskeødegård.
Og de gode festivaltallene passer godt på samme dag som NHO slipper resultatene fra sin undersøkelse om reiselivets betydning for lokaløkonomien.

Nordvestlandets festival

Gjennom mange år med gode konserter og en unik festivalstemning, har Jugendfest opparbeidet seg status som en festival som «alle unge på Nordvestlandet skal på».
Vi ser at publikummet vårt ikke bare kommer  fra Ålesund og nabokommunene, men vi ser også at vi har svært mange besøkende fra hele nordvestlandet og også en del tilreisende fra andre steder i landet. I år ser vi også at vi får besøk av mange utenlandske fans når AHA står på programmet. Dette bandet har en trofast tilhengerskare som drar over hele verden for å se favorittbandet opptre.

Størst på landet

Jugendfest arrangeres i år for 11. gang og har nå blitt den største pop- og rockfestivalen som arrangeres utenfor Oslo. Color Line Stadion er  nok en gang spekket med god og variert musikk over to dager. og følgende artister spiller.
Fredag 17. august: a-ha, Alan Walker, Astrid S, Sigrid, Staysman & Lazz + Mads Hansen, Natalie
Lørdag 18. august: Axwell Λ Ingrosso, MØ, Cezinando, Lauv, Eva Weel Skram, Isak Shorty
PS: Mange av billett-typene er allerede revet bort, men det er fortsatt igjen noen ordinære festivalpass, dagspass og VIP lørdag opplyser arrangøren.