Er det årets rareste skitur?

Belønningen er en skikkelig afterski i perfekte omgivelser

Alle foto: Redbull

(ODD ROAR LANGE): Det finnes skiturer og -opplevelse for de fleste ønsker og formål. Her er et av de mer spesielle. Den 24. februar bør du legget turen til Strandafjellet i Møre og Romsdal. I alle fall hvis du vil ha med deg Red Bull Homerun 2024 i Norge.

Dette skjer

Red Bull Homerun er konkurransen der startskuddet sender hundrevis av skikjørere og snowboardere ut i en sprint til fots frem mot startlinjen, der de raskest mulig kaster seg i bindingene og jager ned fjellsiden mot heder, ære – og årets beste afterski.
I samarbeid med Strandafjellet Skisenter arrangerer Red Bull til årets morsomste utforkonkurranse fra toppen av Roaldshorn 1230 meter over havet, og helt ned til påstigningen til gondolen i bunnen av Roalden.
Red Bull Homerun så dagens lys i Storbritannia tilbake i 2008 der ambisjonen var å mikse sport og moro til store øyeblikk for vinteridrettsentusiaster. Siden har konseptet fått fotfeste i en rekke land, deriblant Sverige, og arrangeres årlig i et tosifret antall land på tvers av verden.

Disse vinner

Red Bull Homerun premieres raskeste mann og kvinne på både ski og snowboard, i tillegg til deltakeren med «beste kostyme», så uansett skiegenskaper er det gode muligheter til å kjempe seg til en plass på pallen – og beundring fra dine konkurrenter.
Påmeldingen til Red Bull Homerun 2024 er nå åpen, og her kan du la deg deg inspirere av bildegalleriet fra det tidligere arrangementet i sveitsiske Davos, og sikre deg DIN plass til årets heftigste fellesstart på snø!

OBS! Red Bull Homerun har 18 års aldersgrense på både deltakelse og afterski!

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.