Bergenskvinner fikk bot etter naken-nattbad i Venezia

Noen ferie-ideer er dyrere og dårligere enn andre

Skjermbilde 2019-08-26 13.58.32.png

(ODD ROAR LANGE): For dem som måtte lure: Å bade i kanalene i Venezia er verken helsebringende eller billig. Det fikk to 24-åringer fra Bergen erfare sist uke da de ved 01-tiden om natte kastet klærne og hoppet i sjøen i den svært populære italienske byen.
«De er trolig vant til kalde fjorder, og lot seg friste av det oppvarmede vannet», skriver det italienske nettstedet Corriere de Veneto.
«Høye, blonde og slanke, og på ferie i den vakreste byen i verden kastet de klærne og hoppet i sjøen ved broen til de tre buene. Sannsynligvis var det etter noen glass vin, skriver nettavisa.

Du kan gjøre mye ved kanalene i Venezia. Men bading er ikke blant det. Foto: Odd Roar Lange

Du kan gjøre mye ved kanalene i Venezia. Men bading er ikke blant det. Foto: Odd Roar Lange

Publikum

«Et antall mennesker stilte seg opp som tilskuere fulgte med det to skjønnhetene i vannet. Som etter noen få minutters feiring av det intime slaget ble avbrutt av lokale politivakter som ila dem i alt 900 Euro i bot.
De to unge kvinnene, som kommer fra Bergen, var ikke bare uten klær, men også uten pass. Og politiet fulgte dem til det nærliggende Bed & Breakfast hvor de to bodde.
I tillegg til boten måtte de to kvinnene avbryte ferien før de hadde planlagt. For politiet ila dem også to dagers forbud mot å oppholde seg i Venezia, avslutter nettavisa.