Han blir Britannia Hotels nye direktør

Når luksushotellet åpner i Trondheim er Mikael den nye direktøren

Mikael Forselius (42) er ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim.
Foto: Reitangruppen

Mikael Forselius (42) er ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim. Britannia Hotel går nå gjennom en totalrenovering før dørene til det ærverdige hotellet igjen åpnes høsten 2018. Dette skriver Reitangruppen på sin nettside

Den gangen... Britannia-suite før ombyggingen.                        Foto: Odd Roar Lange

Mikael Forselius er opprinnelig fra Sundsvall, men har bodd og arbeidet i Trøndelag de siste 20 årene. Han er fagutdannet kokk og hadde sin læretid ved fasjonable Grand Hotel i Stockholm. Han har senere tatt lederutdannelse ved Universitetet i Stavanger og General Manager programmet ved Cornell University i New York, skriver Reitangruppen.

Røros

Forselius har de siste ni årene vært administrerende direktør for Røros Hotell Eiendom AS og Røros Hotell AS, som består av driftsstedene Røros Hotell, Vertshuset Røros, Erzscheidergården og Kaffestuggu. Forselius har vært med på å ta Røros Hotell fra et kjededrevet hotell til en frittstående sterk merkevare med solid driftsresultater innenfor reiseliv. Mikael har vært styremedlem i De Historiske Hotel og Spisesteder i åtte år, hvorav de siste tre årene som styreleder.

Mikael Forselius tiltrer som administrerende direktør 1. februar 2017.

Leste du dette?