Julegaven som gleder flere ganger

Når du ikke kommer på hva du skal gi i julegave

Linda Gjendem Rønning og Siren Søyland (th) hos seilet Spa i Molde tar gjerne i mot par til behandling.
Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): De aller fleste av oss har mer enn nok ting. Sannsynligvis er du en av oss - som har problemer med å finne plass å sette bort ting vi ikke bruker. Og, som akkurat nå lurer på hva du skal gi bort til jul. Hva med en opplevelse?

Reise

Det an være en reise eller tur i nærområdet der du bor. Jeg ville satt stor pris på et gavekort som inneholder invitasjon til en tur med en venn - eller med venner. Kortreiste opplevelser er neste års vinnere. Og de beste opplevelsene har man ofte sammen med familie og venner.
Lag et hjemmelaget gavekort, og skriv en hilsen til den du vil ta med på tur. Billig, og veldig populært

Velvære

Du kan selvsagt gi bort en gave til deg selv. Det ser fristende ut, ikke sant? Foto: Odd Roar Lange

Eller hva med et gavekort på en frisørtime, fotpleie, massasje eller en velværebehandling. For Linda Gjendem Rønning og Siren Søyland i Seilet Spa i Molde er det travle førjulsdager. Travelt, fordi noen vil ha behandling. Men også fordi det er ekstra mange som ønsker å kjøpe gavekort på behandlinger til noen de er glade i.
-Det er en hovedvekt av menn som kjøper gavekort til sine kjærester. Og noen kjøper gavekort på par-timer, slik at de får være med på opplevelsen selv, sier Siren Søyland til Thetravelinspector.no.
Seilet Spa hadde tidligere flest kunder fra nærområdet, men det siste året har kunder også funnet veien fra nabobyene.
Et spaopphold i kombinasjon med hotellopphold i Molde har blitt en populær utflukt på nordvestlandet.
-Og et gavekort er perfekt fordi det er en glede å få på julaften - og en glede å bruke en gang på nyåret, sier Linda Gjendem Rønning.