«Jomfruer» skal på strikkefestival til Færøyene

Nå kan du bli med hvis du vil

Nettforsiden til festivalen.

(ODD ROAR LANGE): Liker du å reise, liker å strikke og drømmer du om å dra til Færøyene? Da skal du lese videre her. For du kan dra på strikkefestival til Færøyene med Jomfrureiser 22. april

Ut på tur

Færøyene er en øyverden med i alt 18 øyer, og med dramatiske klipper og myke bølgende fjell. Du vil bare like hele naturen, den er så magisk, dramatisk og uendelig vakker og variert. Klimaet preges av beliggenheten i Golfstrømmen, dette medvirker til milde vintre og kjølige somre.
Turen går fra Bergen den 22. april og varer i seks dager.
Temperaturen i mai varierer fra 7 til 10 grader, i august fra 10 til 13 grader. Men det er ingen som reiser hit grunnet temperatur - hit reiser vi for å puste inn livsglede, lære mer om strikking og få mange nye venninner, forteller reisearrangøren Jomfrureiser i en pressemelding.

Nye teknikker

Fuglafjørður er en bygd med sterke håndarbeidstradisjoner, og på festivalen skal vi lære mer om færøyske tradisjoner, teknikker og mønstre, men også moderne design. Det blir foredrag, strikkekafeer og mange spennende workshops hvor man kan lære alt fra strikk med inspirasjon fra havet til plantefarging. Det er to workshops inkludert i prisen, andre kan kjøpes etter egne interesser og ønsker.
Byen er relativt liten og det er lett å gå mellom de forskjellige aktivitetene og tilbudene. Mange aktiviteter foregår rundt om i bygda, men også hjemme hos innbyggerne. 

Strikkekulturen er viktig her på øyene, så viktig at de til og med har frimerke med strikketøy. Velkommen på strikkefestival med oss og våre lokale venner på Færøyene.
Du kan lese mer om reisen og festivalen her.