Hun er ny markedssjef for Hafjell og Kvitfjell

Ny jobb - og tilbake i skibakkene

Veslemøy Eineteig Wedum, flyttet tilbake il Gudbransdalen og har startet jobben som ny markedssjef i Hafjell og Kvitfjell

(ODD ROAR LANGE): I flere år har hun vært nyhetssjef for VGTV. Nå har Veslemøy Eineteig Wedum, flyttet tilbake il Gudbransdalen og startet jobben som ny markedssjef i Hafjell og Kvitfjell.

Sammen med resten av den kommersielle avdelingen, skal hun bidra med utvikling, historiefortelling og et friskt blikk på mye av det gode arbeidet som har blitt gjort så langt i bedriften. Denne delen ledes av Marit Lien, som tidligere i år kom fra jobben som daglig leder for Peer Gynt-spelet.

Fra TV-jobb

Fra før har Veslemøy Eineteig Wedum jobbet over syv år i VG og VGTV, der hun de siste fire årene har vært nyhetssjef i både operative og administrative stillinger. Hun har også over en lengre periode jobbet med design og animasjon i VGs store Snapchat-satsning.
Nå har hun tatt med familien hjem og bosatt seg på Lillehammer.

- Jeg har rukket å komme godt igang med jobben og synes det er helt utrolig rått at jeg kan stå på ski og jobbe omtrent samtidig, sier Veslemøy Eineteig Wedum i en pressemelding.

Wedum er selv oppvokst i Øyer og startet sin karriere i Hafjell som «hamburgerflipper» og deretter bartender tilbake på tidlig 2000-tallet.

- Mange av de som var her den gang, er her fortsatt. Det sier mye om bedriften og kjærligheten folk her har til produktet og kvaliteten. Jeg er utrolig glad for at jeg får bli en del av et slikt team.
Wedum startet i jobben i desember.