Her er håndboken for årets togferie

Slik kommer du deg ut på ferie med tog i sommer

Y24A1218.jpeg

Mens kritikken mot flyferie og cruise øker så er togreiser er i vinden som aldri før. Men det er ikke alltid like enkelt å finne ut av hvordan man best kommer seg ut i Europa med tog. Det har reisebloggerne Sigrid Elsrud og Mette Solberg Fjeldheim gjort noe med - og nå lanserer de håndbok for togreisende.
Sigrid Elsrud står bak den stadig mer besøkte Togbloggen.no. I den nye eboken «På skinner - ut i Europa med tog» har hun samlet sine beste tips og råd for togreisende.

Planleggingen

På skinner. Ut i Europa med tog_forside.jpeg

Boken starter med planleggingen av en togferie og tar deretter reisen langs bakken fra Norge til Europa. Fra Tyskland finner forfatteren raske og litt langsommere reiseruter videre til fem fine ferieland: Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia og Belgia.
— Å reise med tog betyr for mange av oss først og fremst å tenke seg om, ta nye valg og å åpne seg for andre måter å reise og oppleve på, skriver Sigrid Elsrud blant annet i boken.
Sigrid Elsrud (57) er togentusiast og selvstendig næringsdrivende. Hun har bakgrunn som journalist, blant annet i Aftenposten, og har vært kommunikasjonssjef i Advokatforeningen og Folketrygdfondet. Sigrid blogger om togreiser og reiseglede på www.togbloggen.no og er stadig intervjuet om togreiser. Hun har blant annet delt reisetips og inspirasjon for togferien på NRK, TV2 og i Aftenposten.
Boka er utgitt etter idé, konsept og redaksjonell bistand ved Mette Solberg Fjeldheim (46), reiseblogger, skribent og grunnlegger av Reiselykke Media.
Reiselykke utgir reiselitteratur og reiseguider, i tillegg til reisemagasinet og -bloggen Reiselykke.com. Dette er reiseforlagets sjette utgivelse.

Fakta om boka

Tittel: På skinner. Ut i Europa med tog
Forfatter: Sigrid Elsrud
Utgiver: Reiselykke Media
Format: ebok format (pdf-fil) beregnet for kompatible apper / lesebrett som Ipad.
Kan også leses på smarttelefon
Språk: Norsk bokmål
Utforming: Interaktiv PDF-fil, 150 sider, illustrert med 4-fargers fotografier, kart og beriket med nyttige lenker til omtalte nettsider.
Pris: kr 199,-
Boken er i salg på www.reiselykke.com/butikk

Les mer om interrail her: