Setter opp ekstrafly for å hente strandede kanari-turister

Og nå kommer de nye vinterferieturistene seg av gårde

(ODD ROAR LANGE) Flyplassene på Kanariøyene er foreløpig gjenåpnet men opererer med redusert kapasitet mandag. Dette er allikevel godt nytt for strandede turister som skal hjem fra vinterferie, og for vinterferiegjester som er på vei til Kanariøyene.

Sjekker flyene

-Status mandag formiddag 24. februar er at vi jobber for å hente hjem reisende som er strandet på Kanariøyene. Sikkerheten har øverste prioritet, og derfor vil vi foreta en sikkerhetssjekk av de åtte flyene som står parkert på Las Palmas flyplass for å forsikre oss om at de ikke har tatt skade av sandstormene. Vårt mål er at flyene skal være ferdig inspisert i løpet av dagen, skriver Norwegian i en pressemelding.

Setter opp ekstrafly

-Vi jobber for å sette opp ekstrafly for å hente hjem våre passasjerer. De første flyene vil etter planen kunne lette fra Las Palmas sent mandag ettermiddag, men dette avhenger av værsituasjonen. Reisende vil få direkte beskjed så fort som mulig. Vi forstår og deler frustrasjonen til våre kunder, og det viktigste nå er å få alle som sitter strandet på Gran Canaria og Tenerife hjem.
Mandagens flygninger til Kanariøyene skal etter planen gå som normalt.

Ny informasjon kommer

Vi vil holde de reisende oppdatert fortløpende og vil sende ut SMS-er så snart vi har spesifikk informasjon om deres returflygninger. Det er også mulig å holde seg oppdatert på våre nettsider og via sosiale medier.

Les også: 7 tips som redder dagen når flyet ditt er forsinket eller innstilt