Bli med på elektrisk konsertopplevelse på verdensarvfjorden

Bandet ISAK er klar for Nærøyfjorden.

Bandet ISAK er klar for Nærøyfjorden.

(ODD ROAR LANGE): Etterspørselen etter bærekraftige reiseopplevelser øker. Og i kombinasjon med at arrangementene skjer i de såkalte skuldersesongene (før og etter høyesesongen) kan slike opplevelser være akkurat det Norge bør satse mer på fremover. Og her har du et god eksempel på en tur som du bør få med deg, dersom du kan:

Elektrisk verdensarv

Nyskapende ISÁK kombinert med vakre Nærøyfjorden, blir en konsertopplevelse utenom det vanlige. Lørdag 28. september kommer ISÁK til Flåm for å spille på det helelektriske fartøyet Future of The Fjords seilende gjennom Nærøyfjorden.

Kombinasjonen av ISÁKs spennende lydbilde, stillegående Future of The Fjords som scene og  Nærøyfjorden som bakteppe, vil trolig gjøre denne konserten til en fantastisk opplevelse.

Seilas med elektrisk fartøy på Næryfjorden. Foto: Sverre Hjørnevik

Seilas med elektrisk fartøy på Næryfjorden. Foto: Sverre Hjørnevik

Nyskapende ISÁK

ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren.
Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk, forteller Flåm Utvikling i en pressemelding.. 
ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue). 

Utslippsfritt fartøy

Future of The Fjords er et helelektrisk fartøy som ble kåret til Ship of the Year 2018. Det er utslippsfritt til både fjord og luft, i tillegg til å være støyfri. Fartøyet er også universelt utformet, slik at alle kan bevege seg på alle nivå.
Nærøyfjorden er en av våre mest kjente fjorder. Fjorden er 17 kilometer lang og det smaleste partiet er kun 250 meter bredt, med stupbratte fjellsider på begge sider, en mengde fossefall og utsikt til små bygder. Sammen med Geirangerfjorden utgjør Nærøyfjorden Vestnorsk Fjordlandskap, som ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2005.

Fretheim hotell i Flåm. Foto: Sverre Hjørnevik

Fretheim hotell i Flåm. Foto: Sverre Hjørnevik

Praktisk informasjon: 
Avreise fra Flåm: kl. 17.00
Ankomst til Flåm: kl. 20.00

Priser:
Konsert og båtbillett kr 595,-  (Du kjøper billetter her)
Konsertpakke inkl. konsert, overnatting og middag på Fretheim Hotel kr 1645,- per person i dobbeltrom.

Få reisetips fra Thetravelinspector på Instagram