Hvilken side av denne sengen vil du valgt?

De bygget verdens første todelte hotellsuite

(ODD ROAR LANGE): Noen liker at det er minimalistisk. Andre vil ha mest mulig maksimalisme.
Hotellrøkemotoren Hotels.com formidler nå verdens første todelte hotellsuite, So Extra So Chic-suiten. Rommet er bokstavelig talt delt i to, med én halvdel som er übermaksimalistisk og én som er ultraminimalistisk.
Du finner suiten på The Curtain Hotel i London.

Stylet

Hotels.com samlet stylistene Johnny Wujek (So Extra) og Kaitlyn Ham (So Chic) for å skape en unik suite på The Curtain, London. Førstnevnte er mannen bak de ikoniske stilene til stjerner som Katy Perry og Mariah Carey, og sistnevnte en kjent moteskaper og minimalist. Se denne videoen for å finne ut mer om suiten, forteller Nora Maki i Hotels.com i en pressemelding.

-So Extra So Chic-suiten oppfyller alle stilønsker, enten du liker dristige tropiske mønstre eller crispy hvitt sengetøy, og den befinner seg i et av verdens kuleste strøk, Shoreditch i London. Den kan bookes fra og med i dag og ut september, men kun via Hotels.com.
Undersøkelser utført av Hotels.com viser at hotellgjester gjerne vil ha uvanlige rom.
Min favoritt finner du på Hotel Pigalle i Göteborg.

Hvilken side velger du?

Hvilken side velger du?

Hva handler det om?

De to ytterpunktene i stilspektret, minimalisme og maksimalisme, handler begge om individualisme og å leve livet til det fulle. Minimalisme med en touch scandi-chic har vært populært i årevis, men nykommeren, maksimalisme, åpner for å blande stiler, stoffer, mønstre sprø trykk og farger i ett og samme rom.

Johnny Wujeks So Extra-side av hotellsuiten har gullornamenter, apelamper og en selvlysende minibar, og det hele er toppet med lite matchende trykk, fargerike tepper og et tapet som kan få det til å gå rundt for deg. Dette i sterk kontrast til de rene linjene og den ensfargede dekoren på Kaitlyn Hams minimalistiske So Chic-side, der en hvit skinnsofa troner blant spesialbestilte strektegninger, pyntegjenstander i dempede fargetoner og et elegant ullteppe.

Minimalisme

Minimalisme er fortsatt trendy, og millenniumsgenerasjonen elsker det fordi det er moteriktig. Det mener 28 prosent av de spurte en undersøkelse. Mens 23 prosent foretrakk at et var stilig.
Men så mange som en tredjedel av de spurte klassifiserte den skandinaviske stilen som enkel.
På den andre siden av spektret har vi de blant millenniumsgenerasjonen som ønsker å skille seg ut. De digger maksimalisme, som de beskriver som ekstra (43 %), funky (23 %) og morsomt (23 %).
De mest populære stilikonene er Kylie Jenner (33 %), Kim Kardashian (25 %), David Beckham (35 %) og Will Smith (23 %).

Derfor ble det slik

Johnny Wujek sa dette om rommet:
«Jeg ville at min side av rommet skulle føles spennende og EXTRA, men også komfortabel og koselig. Det har en touch av overdrevet Charles Dickens og en dash California casual. Stil handler om å uttrykke seg, og jeg har åpenbart mye jeg vil formidle. I dagens verden må du skille deg ut.»
Og om sin minimalistiske del av suiten sier Kaitlyn Ham:
«Jeg lot meg inspirere av moderne 50-tallsdesign for å skape et rom som føles åpent og beroligende. Alle møblene ble valgt på grunn av deres stil og funksjonalitet, og med fokus på kvalitet. Rommet skulle føles lyst og moderne og ha en innbydende varme som får deg til å føle deg som hjemme.»

Den unike hotellsuite #SoExtraSoChic på The Curtain Hotel i London er nå åpen for booking frem til 30. september 2019 (begrenset tilgjengelighet).
Les mer om rommet her.