Manchester United inngår samarbeid om dette vakre reisemålet

Derfor bør ManU-fans legge ferien sin hit

Marsaxlokk_Harbour.jpg

(ODD ROAR LANGE): Er du ManU-fans og på jakt etter et nytt reisemål? Manchester United vil ha sine fans til å reise til flere steder enn «bare» til Old Trafford. Maltas turistråd har nettopp inngått et langsiktig samarbeid med Manchester United. Samarbeidet skal øke bevisstheten om Malta som reisemål blant klubbens fans, blant annet gjennom eksponering på Old Trafford og i Manchester Uniteds medier.

Din neste ferie

Den verdenskjente fotballklubben Manchester United og regjeringen på Malta har inngått et flerårig samarbeid med tanke på å promotere Malta som reisemål for klubbens store fanbase.
Manchester United har tette bånd til Malta på grunn av Maltese Supporters Club, som er blant de eldste offisielle fanklubbene til Manchester United. Supporterklubben feiret nylig 60-årsjubileum.

Reiseopplevelser

Som en del av samarbeidet vil Maltas turistråd, Visit Malta, og Manchester United sammen inspirere klubbens globale fanbase til å utforske Maltas mange reiseopplevelser - blant annet gjennom spesialtilbud. I tillegg får Visit Malta stor eksponering under lagets hjemmekamper, så vel som på klubbens digitale plattformer og sosiale og trykte medier.

St,_Josephs_Church,_Kalkara_Malta.jpg

 -Manchester United har sterke bånd til Malta, og klubben ønsker hundrevis av maltesiske fans velkommen til Old Trafford hver sesong. Vi er stolte av å være tilknyttet landet og ser frem til å samarbeide med Maltese Tourism Ministry og Malta Tourism Authority for å øke bevisstheten om reisemålets mange kvaliteter blant den internasjonale fanbasen vår, sier Sean Jefferson, direktør for partnerskap i Manchester United.

Om Malta
Malta ligger midt i Middelhavet og omfatter også øyene Gozo og Comino. De fleste som besøker landet, reiser dit på grunn av øyas interessante historie og kulturarv samt sol og strender, gode muligheter for aktiv ferie - som for eksempel dykking, kajakk, sykling og vandreturer - samt en lang rekke begivenheter hele året gjennom. Reisemålets mange muligheter og milde klima gjør Malta attraktivt for en bred gruppe av reisende - hele året rundt.
Norwegian flyr direkte til Malta fra Oslo på 3 timer og 50 minutter.
Du kan bli medlem av Manchester United Supporters Club Scandinavia her.

Følg reisene til Thetravelinspector ved å følge med på Instagram: