Nå kan du kjøpe deg et eget hotell - se bare her

For deg som liker å ha noe å glede seg til

Skaff deg et hotell til 2021-sesongen.                                                      Foto. Gentlemans Journal

Skaff deg et hotell til 2021-sesongen. Foto. Gentlemans Journal

(ODD ROAR LANGE): Mens vi venter på at verden igjen skal bli klar for reiseglade mennesker er det mange som bærer på ulike drømmer. Kanskje er en av dem å eie sitt eget hotell. Vel, da kan drømmene gå i oppfyllelse. For det finnes en rekke hotell til salgs. Her er noen av dem.

153950.jpg

Det går an å starte her hjemme, hvor Hotel Ullensvang er lagt ut for salg. Med sine 170 rom og omsetning i 2019 på cirka 86 millioner kroner, er Hotel Ullensvang en stor og kjent aktør i norsk hotellbransje. Det er imidlertid ikke kjent hva mye du må ut med for hotellet. Men, du får et ikonisk hotell med de mest dedikerte eierne som garantert gir deg noen gode tips med på veien.

Wiltshire, England

Buttle-Farm-Knight-Frank-1296x0-c-center.jpg

Drar du til Wiltshire utenfor Bristol i Sørvest-England så finner du Wiltshire´s Buttle Farm for salg. Hotellet er en gård som stod ferdig ombygd til hotell for fire år siden. Prisen er satt til 1 750 000 £, som er ca 21 millioner norske kroner.

La Vue, Frankrike

Drar vi videre til La Vue, en times kjøring nord for Bordeaux. Her ligger er gammelt ombygd destilleri fra 1700-tallet. Nå er det bygd om til hotell med 15 rom, og hotellet har spesialisert seg på arrangement som bryllup og runde dager. Hotellet har planene klare for å bygge ut med ytterligere 50 rom.

Little Barwick House, Somerset

Skjermbilde 2020-11-21 kl. 19.31.10.png

Sør for Cardiff of Bristol, og nord for Bournemouth ligger Somerset. Her ligger også Little Barwick House som ble bygget i 1820. I år 2000 stod bygget klart, ombygd til hotell. For nordmenn vil huset oppleves mer som privatbolig enn som klassisk hotell. Hovedhuset har blant annet fire soverom og fem bad. Hotellet har også flere andre små bygg. Nå er det til salgs for 1 750 000 £, som er ca 21 millioner norske kroner.

Hotel 40 Winks, London

Du kan også skaffe deg et hotell i London. For 2 millioner pund (24 mill norske kr) kan du få overta hotel 40 Winks. Hotellet har bare fire soverom - men en fantastisk historie. Blant annen innenfor Londons fasjonable motehistorie. Du kan lese hele historien på nettsiden dere. I 2009 stod det unike hotellet ferdig. Og nå er det altså for salg. Kanskje noe for deg?

St. Nicholas Place, Norfolk

nicholas-place-bedroom-1296x0-c-center.jpg

I Nordøst-England ligger Nordfolk, med blant annet Norwich, og St. Nicholas Place, som nå er for salg for «bare» 950 000 pund (11 millioner kr). Et erketyspisk Bed&Breakfast som kommer til å glede gjestene - hvis du kan servere en ekte britisk frokost.

Hotel på Ibiza

Jeg har selvsagt forståelse for at mange heller vi ha litt mer varme enn hva Norge og Storbritannia kan by på. Da går turen videre til Ibiza. Hvor du finner dette hotellet med 27 store og lyse soverom, 3 suiter, 9 doble soverom og 15 juniorsuiter. Hotellet koster 3 millioner euro (32 millioner kroner)

Skjermbilde 2020-11-21 kl. 21.53.51.png

Vet du om et hotell som er til salgs? Gi meg et tips på epost så skal jeg oppdatere artikkelen.

Listen over hotel til salgs er laget av Thetravelinspector og Gentlemans Journal