Derfor blir disse hotellrommene rosa

Synes du det ser bra ut?

Rosa detaljer skal prege hotellrommene hos Radisson Blu.

Rosa detaljer skal prege hotellrommene hos Radisson Blu.

(ODD ROAR LANGE): Hotellene er blå, nå går de for rosa. Og årsaken er denne:
For å sette fokus på brystkreftsaken, og samle inn penger til brystkreftforskning, er flere av Radisson Blu sine gjesterom rosa i hele oktober. Forvandlingen er en del av Radisson Blu sin kampanje «Love Blu – Be Pink», hvor Radisson Blu-hotellrom verden over dekoreres rosa til inntekt for brystkreftsaken. 

Rosa gjesterom

For å støtte denne viktige saken velger vi å gi gjestene våre anledning til å bo i rosa gjesterom og samtidig støtte og fremme forskning på brystkreft», forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge, Island og Danmark. 
Til inntekt for den gode saken har Radisson Blu dekorert flere av sine rom rosa. Med rosa håndklær, puter, sengeoverkast og andre detaljer er rommene forvandlet i hele oktober. Kampanjen pågår hele oktober måned og en del av omsetningen fra utleie av rommet doneres til det gode formålet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo.jpg

I Norge finnes rosa rom tilgjengelig hos Radisson Blu Hotel, Bodø, Radisson Blu Hotel, Tromsø, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim. 

-Vi er glade for å kunne støtte kampen mot brystkreft. Sammen med våre gjester ser vi frem til å sette fokus på temaet og samle inn penger til denne viktige saken, sier Ronald Smithjes.

Følg Thetravelinspector på Instagram