Reisejulekalender: Sammen på tur - dobbel opplevelse

Slik kan den romantiske reisen bli aller best, sammen med …

IMG_6728.jpeg

(ODD ROAR LANGE): Romantiske reiser høres som varmt og fint ut. Og det er det de skal være også. Men det finnes noen feller som dere bør unngå.

1) Planlegg reisen sammen - og klargjør forventningene. Dersom den ene vil tilbringe mest mulig tid på pub og den andre helst vil shoppe det meste av tiden så kan det gå mot konflikt. Sørg for å bli enige om tidsfordeling før dere reiser.

2) Legg en plan for hvor mye penger dere skal bruke. Husk å legge til 20 prosent. For dersom budsjettet er for stramt så kommer dere til å gå på en smell.

3) Reiser er sjelden bare kos og hygge. Ting kan gå galt og det kan oppstå stressende situasjoner. Dette kan føre til irritasjon og krangler. Særlig hvis man ikke er forberedt. Snakk gjerne gjennom slikt før dere reiser.

Du finner flere tips til den romantiske reisen i Den Beste Reisehåndboka

Vinn en reisehåndbok:
Bli med i trekningen av «Den Beste Reisehåndboka« som ligger i luken for 9. desember.
Vinneren for 8. desember er Britt Strande.

Du er med i den neste trekningen dersom du:
1) Først trykker liker på Facebooksiden til The Travel Inspectors Reisetips. Det gjør du her.
2) Skriver i kommentarfeltet på Facebook, navnet på en du gjerne ville reist på romantisk reise sammen med.

Du kan også kjøpe boka til deg selv eller som en julegave for bare kr 149.- pluss porto.
Les mer om det her.

Slik får du "Den Beste Reisehåndboka" med på reisen

Og hvor og hvordan bør man ta ut penger på reisen, eller hvor skal vi dra på romantisk ferie eller sammen med familien?Dette og veldig mye annet finner du i denne første utgaven av "Den Beste Reisehåndboka".° Charterferie-selskapenes hemmeligheter° De siste tingene som flyselskapet prøver å holde skjult for deg° Reiseforsikringstipsene som gjør at du er best dekket og får mest igjen hvis uhellet er ute.° Ting du bør vite når du planlegger og gjennomfører ferien.