Nå setter SAS opp farten i lufta

Nå setter SAS opp farten i lufta

Slik blir din nye wifi-hverdag i flyet

Det er klart for avgang med rask wifi på SAS-fly.                    Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): SAS gjør det nå bedre og raskere for deg som vil bruke internett på flyreisene. Dermed kan du streame filmer og tv-sendinger når du er på reiser.
Wifi er allerede installert og på plass i 28 flymaskiner, og hver dag frem til slutten av mai vil to fly bli klare med sine nye og raske internettkoblinger for passasjerene.
Dette ble kjent på en pressekonferanse på Kastrup utenfor København tirsdag formiddag.
Innen september 2018 skal ytterligere 43 fly inn til service for wifioppgradering, og SAS planlegger at nær samtlige fly skal være på wifi-lufta i løpet av 2020.
Wifileveransene gjøres i samarbeide med Viasat og sendes til flyene via satelitter. Og hastigheten skal være like bra som den du har hjemme.

Dette vil det koste

For reisende med Gull eller Diamantkort samt på SAS Plus vil også den nye wifitilkoblingen være gratis.
SAS Go-passasjerer betaler 49 kroner /7 Euro per tilkoblingsnøkkel. Dersom du ønsker å skifte enhet etter innlogging, f.eks fra mobiltelefon til en ipad eller pc/mac så kan du bruke samme nøkkel uten å betale en gang til.
Dersom du kun skal bruke SAS-appen, SAS-nettsider eller Scandinaviantraveler.com  så er dette gratis.

Knut Morten Johansen, pressesjef i SAS.                                        Foto: Odd Roar Lange

Satelittbasert wifi kommer til å bli aktivert så snart flyet forlater gaten. Men på noen strekninger vil det i starten være litt variert kvalitet på wifi-nettet.
- Dette gjelder flyreiser mellom de nordiske landene og UK, flyturer over Biscaya, samt reiser til Gran Canaria og Svalbard, sier pressesjef Knut Morten Johansen i SAS. 
SAS Wifi er optimalisert mot de store operativsystemene som Windows, MacOS, iOS og Android. Bruker du Chrome, Safari. Firefox og Microsoft Edge skal tilkoblingen være problemfri, lover SAS.  

Leste du dette?

   

Her er matelskernes nye lekeplass i København

Her er matelskernes nye lekeplass i København

Slik reiser du med bunad

Slik reiser du med bunad