Endelig. Nå slår de tilbake mot håndklemafiaen

Endelig. Nå slår de tilbake mot håndklemafiaen

Så enkelt ble de kvitt et problem

Klokken er 8.30 om morgenen og det er fortsatt plenty med solsenger ledig. Foto: Odd R Lange

(ODD ROAR LANGE): Hotellgjester som går tidlig til bassenget for å okkupere solsenger de ikke skal bruke før flere timer senere er blitt en uting. Men det finnes heldigvis hotell som gjør noe med det. 
Og det fungerer både godt og enkelt.

På den populære resorten Los Jameos Playa Seaside på Lanzarote har de lagt ut et brev til alle gjester. Her står det klart og tydelig:
Vi ønsker å informere om at det gjennom hele dagen ikke er tillatt å reservere solsenger. Dette er årsaken til at alle håndklær som blir brukt til å reservere solsenger før klokka 09.00 vil bli fjernet av oss. 
Dersom betjeningen i løpet av dagen finner solsenger som ikke er benyttet på 90 minutter så vil håndklær og personlige eiendeler bli fjernet slik at solsengen kan brukes av andre gjester. Vi gjør et unntak for perioden 13.00-15.00.
Tusen takk for forståelsen.

God morgen

Resultatet er en blid og god morgen for alle gjester ved hotellet. Det er godt med solsenger på stedet. Og nå er det også mulig for dem som benytter ferien til å slappe av om morgenen til også å få en god natts søvn. Uten å måtte sprette opp klokka 07.00 for å sikre seg en solseng.

Hva skjer egentlig når Egoist-Einar skal ut og fly?

Det siste er egentlig verst for deg selv, Ego-Einar. For du skulle bare visst at flyets toalettgulv ofte er noen av de mest skitne du kan tenke deg. Menn som står og tisser, på et fly i bevegelse, er ikke spesielt treffsikre.

Denne lille detaljen redder bagasjen din på flyreisen

Denne lille detaljen redder bagasjen din på flyreisen

Nå skal de fjerne disse minibankfellene

Nå skal de fjerne disse minibankfellene