Nå kan du vinne en tur til Tenerife for 2 personer

Adventkalenderen som kan forandre jula

(ODD ROAR LANGE): Kanariøyene er nordmenns feriefavoritt om vinteren. I alle fall for dem som vil ha sol og sommer. Og øya Tenerife er et av det kjære reisemål vi nordmenn har. Mange kjenner øya som en typisk sol- og badedestinasjon. Ingenting feil med det, men nå ønsker Tenerife turistråd at de reisende også skal kunne glede seg over det store mangfoldet øya har å by på når det kommer til andre områder.

Grønn øy

Tenerife er kjent som den største, grønneste og mest varierte av de syv bebodde Kanariøyene og byr på forlokkende aktiviteter og spennende, lokal gastronomi.
Turistrådet på Tenerife er godt i gang med denne reposisjoneringen av destinasjonen og får nå god drahjelp av Norwegian og Strawberry. De er nemlig stolt samarbeidspartner av Norwegian og Strawberry sin julekalender, hvor de gir en fantastisk påmeldingspremie.

Julekalender

Invitasjon til påmelding av julekalenderen sendes ut til totalt 5 millioner mottaker fordelt på det norske og det svenske markedet i tidsrommet 17.-30. november og Norwegian kan i en pressemelding fortelle at de aldri tidligere har hatt en flottere påmeldingspremie.
Så er selvsagt ikke vinnersjansen veldig stor, men den som ikke deltar vinner i alle fall ikke. Kanskje blir det du som stikker av med reisen?

Dette kan du vinne

Premien har nemlig en verdi på 50 000 kroner og sponses av Tenerife Turistråd i samarbeid med Spanias Turistkontor.
Nysgjerrig på hva annet du kan oppleve på Tenerife enn sol og sommer? Det kan du lese mer om i linkene under.

Premien har en verdi av kr 50 000,- og inkluderer:

  1. Overnatting 4 netter på femstjerners hotellet Royal Hideaway Corales Suites for 2 personer, inkludert frokost og 1 dagstilgang til hotellets spaavdeling for 2 stk.  

  2. Et reisegavekort til en verdi av 10 000 CashPoints (10 000 kr) til flybilletter med Norwegian tur/retur Tenerife, gitt av Spanias Turistkontor.

  3. 2 billetter til vulkanen Teide, som inkluderer 2 billetter til taubanen opp, guide, inngangsbilletter til utstillingen på besøkssenteret, samt transport tur/retur Teide. 

  4. 2 billetter til fornøyelsesparken Siam Park.

  5. En mat- og vinopplevelse på vingården Bodegas Monje, inkludert en Mojo-workshop.

  6. En hel dag med en personlig guide fra selskapet El Cardon NatureExperience, hvor dere kan oppleve det autentiske Tenerife.

  7. Leiebil (inkludert forsikring) under hele oppholdet.

Du kan melde deg på årets julekalender her
(PS: For ordens skyld: Thetravelinspector.no har ikke noe med konkurransen eller adventkalenderen å gjøre)

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.