Gladnyhet for Liverpool-fans foran sesongen

Øker med flere fly fra Bergen

John Arntsen, økonomidirektør i Widerøe og Liverpool-supporter siden 1972

John Arntsen, økonomidirektør i Widerøe og Liverpool-supporter siden 1972

(ODD ROAR LANGE): Gode nyheter for fotball- og musikkfans. Fra søndag 10. november øker Widerøe frekvensen mellom Bergen og Liverpool fra to til tre ukentlige avganger. Den nye søndagsavgangen er spesielt tilrettelagt for fotballsupportere, og vil gi flere gode reisealternativer mellom Bergen og Liverpool.

Fotballsupportere fra Bergen vil nå ha enda flere reisealternativer knyttet til sesongens helgekamper. Liverpool er i tillegg et godt reisealternativ til andre fotballbyer, med blant annet Manchester kun en kort togtur unna, forteller Silje Brandvoll i Widerøe en pressemelding

Ny sesong

Fra Liverpool får reisende gode forbindelser til og fra Widerøes rutenettverk i Norge – med muligheten til å blant annet oppleve både fjord og nord med forbindelser fra Bergen til Bodø og Tromsø. Widerøe flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner både innenlands og utenlands.

- Det er gledelig at vi et år etter at jeg var med og åpnet ruten mellom Liverpool og Bergen nå annonserer at vi øker tilbudet, men som kjent Liverpoolsupporter er jeg blitt spurt om jeg legger andre kriterier til grunn i forhold til denne ruten enn andre ruter. Selv om jeg forstår spørsmålet så er svaret på det er nei – vi øker tilbudet på Liverpool fordi vi har stor tro på ruten mellom Bergen og Liverpool. Dette gjelder både for reisende fra Norge til Liverpool, men også troen på at «Merceysiders» i større grad skal oppdage Bergen og Norge som reisedestinasjon, sier John Arntsen,  økonomidirektør i Widerøe. 

Rutetider Bergen-Liverpool: 

Mandag og Fredag 
Avgang Bergen kl. 10:15, 60 minutter flytid
Avgang Liverpool kl. 12:15, 60 minutter flytid

Søndag
Avgang Bergen kl. 07:00, 60 minutter flytid
Avgang Liverpool kl. 08:25, 60 minutter flytid

Priser Bergen-Liverpool fra 599,- 

Les mer om Liverpool her