Serverer Norgesreklame for bare 14 kroner

Norges største restaurant får hjelp til reklame - nesten gratis.

De fleste av oss sender sms og epost. Det "gode, gamle" brevet eller postkortet er sjeldnere vare. Det kan vi gjøre noe med - hvis vi vil. For en sms er hyggelig nok, men enda hyggeligere er det å få en hilsen på et postkort.
Nå har Posten Norge utgitt to nye frimerker som en hyllest til det norske kjøkken. Og ikke hvilket som helst kjøkken. Kokken Andreas Viestad har plukket ut en signalrett fra Michelin-restauranten Maaemo og fra Hurtigruten, som med sine 11 skip har Norges største restaurant.

Hurtigruten har oppgradert kjøkkenet og menyen.                                 Foto: Odd Roar Lange

Frimerket er allerede i salg, og koster 14 kroner. Det er samme pris som portoen på å sende et enkelt brev eller et postkort.

God Norgesreklame - fra Norges største restaurant og Norges beste restaurant, med andre ord.

Les mer om god mat: