Her er Widerøes luftige sommerplaner

Nye ruter fra Oslo til både Trondheim, Tromsø og Molde.

Er du klar for sommerreise med Widerøe?                                               Foto: Odd Roar Lange

Widerøe presenterer nå sommermenyen for 2016. Og det er mange gledelige nyheter for deg som vil legge ferien til Norge i sommer. Her er noen av høydepunktene.

Ny rute fra Oslo til Trondheim på lørdager fra 2. juli til 13. august. Denne får forbindelse med sommerruter til Helgeland og dermed kan du oppleve den fineste delen av Norge - Helgelandskysten.

Ny rute fra Oslo til Tromsø på lørdager fra 4. juni til 29. oktober. Dette gir deg sjansen til å dra til Nordens Paris. Lengre nede kan du lese om 7 ting å gjøre på 7 timer i Tromsø.

Ny rute fra Oslo til Molde - alle dager bortsett fra søndager. Dette gjelder fra 27. juni til 14. august. Vi gir deg selvsagt tips til ting å gjøre i Molde. Se artikkelen om 7 ting å gjøre på 7 timer i Molde.

Ruten Bergen-Tromsø går vanligvis en gang i uka. Men fra 1. juni til 29. oktober er det to avganger per dag.

Widerøe flyr imidlertid ikke bare innlandsruter. Flyruten fra Gøteborg til Oslo på lørdager fremskyndes slik at den korresponderer bedre med reiser videre ut til Norge.
Dersom du vil fra Haugesund til København økes frekvensen fra tre til sju ukentlige avganger i perioden 27. juni til 14. august.

Her kan du lese mer om Widerøes sommerbillett - Norge Rundt-billetten.

Vil du ha noen flere gode reisetips? Du finner dem her.