Slik får du oppgradert hotellrom hver gang

Ikke si ja, takk til det første hotellrommet du får tilbud om. Det neste er alltid bedre.

hotel-thetravelinspector

Vi du ha et bedre hotellrom neste gang? Da skal du bruke disse tipsene. Når hotellet fordeler rommene er det som regel de som betaler mest som får de beste rommene. Mens ordinære kunder får ordinære rom. Det lyder relativt fornuftig - ikke sant. Men, du kan få et bedre rom enn du regner med, hvis du vil.

Ta en kikk på rommet

For det første: Ta en kikk på rommet du har fått og dersom det ikke er svært bra så går du tilbake til resepsjonen og spør på en hyggelig måte om det er mulig å få et annet.
Et som er stillere, har fjordutsikt, er litt større - eller hva du enn ønsker. Poenget er at hotellene alltid har spart de beste rommene til ekstra verdifulle gjester, som stamgjester og dem som ønsker noe mer. 

Dersom du finner feil og mangler på rommet har du et ekstra påskudd for å be om et annet rom.

Et smil er vinneren

Husk alltid - jeg gjentar alltid - å være høflig og smilende. Resepsjonspersonalet er dine nye venner - og venner skal du alltid behandle bra.

 

Det hjelper selvsagt å ha en god grunn til å bli oppgradert. At du har hørt noe positivt om hotellet, at du har bursdag, skal fri til kjæresten eller en annen anledning som fortjener et bra rom. Dersom du forteller at du skal tilbringe mye tid på rommet istedet for å dra på en rekke sightseeinger øker også oppgraderingssjansen.

Dersom du prøver disse triksene så er jeg helt sikker på at du kommer til å lykkes. Men glem aldri å gjøre det med smil og høflighet. 
Bare prøv!

Få med deg disse også: