Pakket og klart - de perfekte gavetipsene til konfirmanten

15 TIPS TIL DEG SOM LETER ETTER NOE Å GI TIL KONFIRMANTEN.

Gratis - Lag et fint kort og inviter konfirmanten med på en kortreist tur i ditt eget nærområde. Ta dere tid til å legge mobilen i lomma, bruk heller øyeblikket til å prate om hvordan det var da du var konfirmant, om tanker om fremtiden, om øyeblikket akkurat nå. Dette er gaven han eller hun kommer til å huske hele livet.

100 kronerreisetoalettmappe. Toalettmapper som kan henges opp på veggen, og dermed slipper konfirmanten at toalettmappen med innhold blir vått selv om det blir litt vannsøl på vasken. Finnes i mange prisklasser - og her er en som koster såvidt over 100-lappen.

100 kroner -  En trettimeters reise. Strengt tatt må du ut med 149 kroner, men det er konfirmanten verd. For boka er en fenomenal reise.  En trettimeters reise en herlig fortelling om familie, nasjonalitet og mystikken rundt den gode smak. Det er også en varm historie om kulturer som møtes, og et ungt menneskes dannelsesreise. Kan kjøpes blant annet hos Ark.

200 kronerSikkerhetslås med 90 cm uttrekkbar wire. Uvurderlig for ungdom på reise. Nå kan de låse fast bagasjen sin for å hindre tyveri. Selges fra Handysize. 

250 kronerSlipsnål med scootermotiv. Ikke alle reiser er like lange. Noen skjer med scooter. Her er en tøff slipsnål med scootermotiv.

Wanderer Barchelets

 

250 kronerKjærlighet på hånden. Her kan du kjøpe et håndlaget armbånd. Selve snoren er håndflettet i bommulstråd, mens pyntet er laget av bøffelhorn. Wanderer Barchelets er bærekraftig turisme.  Hvert armbånd er unikt.

300 kroner - Go Travel Rfid Blocking Passport Cover. I passet ditt er det lagret masse elektronisk informasjon som kan leses med riktig utstyr. Også av datatyver. Dette passomslaget gjør at datatyver ikke så lett kan stjele datainformasjon. Kan kjøpes hos Nomaden.

300 kronersmykke med globus-anheng. En fin gave som kan brukes både på reiser og til fest. Her får du kjøpt et slikt smykke til rundt 300 kroner. 

400 kronerSlipsnål og mansjettknapper med motiv av fly. For reiseglade konfirmanter som er begeistret for fly kan dette settet være en innertier. Kommer i fin gaveeske.

1000 kroner - Her kunne det egentlig vært et valgfritt beløp, siden tipset er å kjøpe et reisegavekort. Dette kan brukes til hotell, fly, båt eller tog. Kjøpes hos Ticket. Det aller beste tipset er å doble beløpet og bli med på reisen selv. Så kan du oppleve noe spennende sammen med konfirmanten.

Osprey Sojourn 80

2600 kronerOsprey Sojourn 80. En svært god trillekoffert med fullt utviklet bæresystem slik at den kan bæres på ryggen uten problemer. En av de beste trillekoffertene jeg har testet.Fåes blant annet hos Nomaden. 

2700 kronerDenon AH-GC20  hodetelefoner. Dette headsettet blir en vinner på gavebordet. Det er meget gode hodetelefoner med noice cancelling-funksjon. Og toppet med at det er trådløst. Testet til terning 6. Kjøpes hos HiFi-klubben.

Denon AH-MM400

3700 kronerDenon AH-MM400hodetelefoner. En annen testvinner for den som liker de klassiske detaljene og luksuriøs design. Hodetelefonene er laget av amerikansk valnøtt og bøylene har elegante ledd av metall. Også denne oppnådde terning 6 i testen. Kjøpes hos HiFi-Klubben.

Canon Powershot GX

Canon Powershot GX

4300 kronerCanon Powershot G9X Dette er et veldig godt kompaktkamera. Vi har testet det under vanskelige og varierte forhold, og fant kameraet veldig hendig og godt. Her laster du bildene - via en app - lett videre til mobilen og til instagram. Kommer til å bli elsket av konfirmanten. Les mer her om dette og andre småkamera fra Canon vi har prøvd. Kjøpes hos alle Canonforhandlere.

15000 kronerMac Book Pro 12" Gold.  Nå er vi på øverste hylle når det gjelder konfirmasjonsgaver. Men vil du gi bort en fenomenal Mac som passer perfekt til reise så er ikke denne Mac Book Pro 12 Gold til å komme unna. Vi testet den i tre måneder og falt pladask. Kjøpes hos Macforhandlere.

Mac Book Pro 12" Gold.

Har du fått med deg dette?