Et slikt sted har du aldri sovet - i et fly med leilighet

Er du på jakt etter årets mest spektakulære overnattingssted? Da kan du ha funnet det her.

Foto: Airbnb/KLM

Nå kan du nemlig bo ombord i et fly! På nettstedet til Airbnb ble det torsdag 13. november lagt ut et fly som i disse dager er ombygget til en midlertidig bolig!

Dersom du er rask så kan du kanskje få leie flyet gratis fra KLM for én natt i perioden 28-30 november.

Foto: Airbnb/KLM

Foto: Airbnb/KLM

Her er pressemeldingen fra airbnb:
Flyleilighet
Fest setebeltene og gjør dere klare for en sjelden fly-leilighet. Etter å ha krysset kloden hele 3675 ganger er det hvite og blå flyet forvandlet til en midlertidig bolig. Flyet som er plassert rett ved siden av rullebanen på Amsterdams travle lufthavn, Schiphol, er bygget om til et hjem med alle fasiliteter. Inne i det 366 kvm store flyet, bak 126 vinduer, finner du en romslig stue, et soverom, et barnerom, to kjøkken og syv, små bad. Ombord har du tilgang på Wi-Fi, brødrister, kaffemaskin, spillkonsoll, komfortable førsteklasseseter og et gigantisk panoramavindu i cockpit.

Foto: Airbnb/KLM

Foto: Airbnb/KLM

Flyfilmer

Skyv flydøren til side og føl deg som hjemme. Sett deg ned og nyt hele 12 meter benplass, slapp av med det rikholdige utvalget av bøker og magasiner i biblioteket eller se andre fly ta av og lande i bakgården. Vil du heller se en film? En rekke klassikere, slik som Snakes on a Plane, The Aviator, Top Gun og Fly fra Disney er tilgjengelig på hjemmekinoanlegget.
Lag egen mat
Kjøkkenet er ikke stort, men veldig funksjonelt. Det er utstyrt med alt du behøver for å tilberede et godt måltid: Bestikk, kokekaker og kjøkkenutstyr, koketopp og en enkel stekeovn. Bruk hva du vil av det du måtte finne på kjøkkenet og i kjøleskapet. Hovedsoverommet har en komfortabel king size-seng, som sikrer en god natts søvn. Familier med barn er hjertelig velkomne. Barnerommet har to senger og alt som små piloter trenger for å holde seg opptatt i timesvis.Husreglement • Det er ikke tillat å fly • Bruk av den oppblåsbare sklien er ikke tillat • Røyking er ikke tillat når "Røyking forbudt"-skiltet lyser • Ikke grill marshmallows med jetmotoren • Vær snill og vann plantene og mat fiskene • Alkohol ikke tillatt • Vennligst behandle flyet som du behandler ditt eget fly...

Foto: Airbnb/KLM

For ordens skyld: Jeg har ikke rukket å teste flyet ennå. Del gjerne dine erfaringer når du har prøvd. Her kan du lese mine erfaringer med airbnb.