En nyttårsreise i gave - godt nytt år

Y24A7713.jpg

Noen gaver blir glemt ganske fort. Det blir ikke en reise. Og du trenger ikke vente til neste jul.

Planlegg reisen nå. Foto: Odd Roar Lange

Hvorfor ikke gi bort en nyttårsgave til en du er glad i?

De beste reiser gjør man sammen med noen man er glad i. En ektefelle, kjæreste, sine barn, en god venn, en kjær nabo eller en god kollega. De fleste bruker lang tid på å velge reisemål, men liten tid på å velge reisemål. Jeg mener man bør gjøre motsatt.

Og kanskje du skal bruke noen av dagene i romjula til å planlegge en reise i 2015. En reise sammen med akkurat den du vil ta med deg. Det er selvsagt ikke slik at du trenger å betale hele reisen og oppholdet. Dere kan jo spare sammen. Poenget er at du skal komme med ideen til turen. Resten gjør dere sammen.

Stemning og glede - på din neste tur. Foto: Odd Roar Lange

Vil du, kjære ... bli med meg til .... i 2015. kanskje vi kan reise i april?

Jeg ville satt stor pris på å oppleve dette reisemålet sammen med deg. Vi kan møtes en av de første dagene etter nyttår og starte planleggingen og finne en lur måte slik at vi får råd til å reise :-) 

Jeg er skråsikker på at et slikt nyttårskort vil bli satt stor pris på. Og en reise er jo et utmerket nyttårsforsett, ikke sant.

Bruk gjerne tidligere innlegg i reisebloggen Toppen av Norge til å finne noe gode ideer. Vil du utenlands så finner du kanskje noen tips på langelinjer.com

God tur!