Er dette Norges triveligste skiutleie?

Skiutleie er ikke bare et skiutleie. I alle fall ikke alltid. Jeg tror dette er Norges beste.

Putte Gottlieb er innehaveren av Skibua som ligger rett over veien for inngangen til skianlegget i Hafjell. Butikken virker anonym utenfra. Bare et ødelagt skilt over døra og et blått, blinkende neonlys i vinduet tiltrekker oppmerksomheten. Men, et tips om at jeg burde stikke innom fikk meg til å prøve. Og, det ble akkurat den oppturen jeg hadde håpet på.

Putte satt i godstolen inne til venstre i butikken, smilte og pratet med kundene. Lun stemning, et smil og full av kunnskap. Hvem har sagt at alle skal stå bak disken?

Og, blindtesten i butikken, viste at Skibua fortjener et meget godt rykte. Nå har jeg selvsagt ikke vært innom alle skiutleiefirma i Norge. Men jeg har vært innom mange! Men jeg lurer på om jeg burde gjøre det til et prosjekt å dra innom de største for å se om det virkelig er noen som er bedre enn denne i Hafjell?

Kompetansen er på topp, serviceinnstillingen er førsteklasses, og selv på (ledende) spørsmål som gjorde at de måtte anbefale en konkurrent svarte servicen til forventningene. Når sjefen er som Putte da skal det godt gjøres at ikke de ansatte blir smittet av entusiasme. Toppet med god fagkunnskap blir det ypperlig.

Det eneste du ikke bør ha er dårlig tid. For her sendes du ikke ut med skiutstyr som passser for Hvermansen, men utstyr som passer akkurat til deg.

Dagen i dag har vært brukt til testing av flere nedfarter i skianlegget, og noen av spisestedene. Noen ble en opptur, andre redder seg på beliggenheten. (Se egen reportasje på nettsiden)